Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich.Mam pytanie,posiadam E36 coupe 1,8is z 92 roku i chcialem do niej zamontowac motor 2,5 litra sillnik byl fabrycznie w E30. Silnik jest kompletny ze skrzynia,okablowaniem komputerem. Moje pytanie,czy duzo bedzie z tym roboty i czy w ogole da sie to zrobic. Jesli ktos wie bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam
Opublikowano
Nie tylko silnik,komputer,skrzynia i okablowanie.Czytaj tutaj- viewtopic.php?f=15&t=128821&hilit=swap .Jesteś nowy ok :wink: I tytuł popraw- viewtopic.php?f=68&t=120678 .I na przyszłość staraj się używać opcji szukaj....
Opublikowano
Ten silnik,ktory chce wlozyc ma symbol M20B25 i byl w E 30 A ja chce go wlozyc do E36 Bo nie wiem,czy zesmy sie dobrze zrozumieli.Jestem nowicjuszem na tym forum,takze jeszcze wszystkiego tak nie czaje... :)
Opublikowano
Wiesz,taka jednostke mam,cala ze skrzynia i komputerem, dlatego chcialem cos takiego stworzyc :) Ale jak jest z tym duzo zabawy to chyba sobie odpuszcze...I Trzeba bedzie szukac dawcy.
Opublikowano
kolego Widzę że z Żywca jesteś a Ja z Międzybrodzia. A przypadkiem nie masz do wzięcia e30 od mojego kolegi Marcina z za amfiteatru??? Taki swap to nie problem. silnik m20 nie posiada zaawansowanej elektronik . Nie pamiętam jak tam sprawa z miską olejowa bo z e34 na pewno nie pasuje a z e30?? :D
Opublikowano
Trafiles w dziesiatke....:) Ale powiem ci ze chyba wloze M50 z tego co juz mniej wiecej sie dowiedzialem to chyba mniej zabawy z tym bedzie... Pozdrawiam
Opublikowano
M50 z osprzętem i instalacją silnikową zakładasz , podpinasz wiązkę w gniazda w swojej i ze strzała maszyna pali :mrgreen: jeden dzień roboty :mrgreen:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.