Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Źle się nie prezentuje. Zawsze jestem zdania, że jak blisko to można zobaczyć co i jak. Zawsze jakieś doświadczenie się nabierze i będzie można porównywać. Kierownica wytarta w newralgicznym punkcie. Przynajmniej widać że niemalowana hehe.

M pakiet to + 44 koni premi do mocy :mrgreen:

Opublikowano

NIe wiem czy na gałce zmiany biegów oran na progach od wew (listwy chrom) nie powinno być eM - ale niech inni się wypowiedzą.

Generalnie ładnie wygląda. Weź Vin i rozkoduj. Wydaje mi się, że mpakiet dołożony - ale solidnie.

Opublikowano
Niby ladna ale brak dbalosci o detale, zderzaki niby M a koncowka wydechu z normalnej wersji. Wkurza mnie jak ktos pisze ze mpakiet a to tylko przerobka i to nie dokladna. Zeby wygladalo na pelny mpack to trzeba pare rzeczy jeszcze zrobic. Jesli mechanicznie jest ok to raczej warto oblookac i przy okazji objechac wlasciciela ze to nie mpack. Jeszcze co do zderzakow to bym sie im lepiej przygladnal czy oryginal czy podrobka.
Opublikowano
Jeśli uważasz, że dołożenie dwóch zderzaków to solidna przeróbka na MPaka to gratuluje

Chodziło mi bardziej że auto solidne, w sensie solidnie się prezentuje i nie koniecznie chodziło mi o wybrakowany mpakiet ale o ogólny stan wizualny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.