Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie,

Moja betka niestety boryka się z problemem dość poważnie zardzewiałego podwozia. Chciałbym się Was zapytać drogie koleżanki (zakładam, że takie tutaj są) i drodzy koledzy, czy można coś na to poradzić. Na razie nie interesują mnie koszta takiego przedsięwzięcia, ale fakty, czy jest to w ogóle możliwe. Jest na tyle źle, że mechanik nie miał na czym oprzeć lewarka, żeby podnieść samochód.

Mam w planach odrestaurowanie fury (remont silnika już zaliczony), więc poważnie się nad tym zastanawiam.

Opublikowano

wywalasz cały srodek z auta kątówka do ręki i tniesz wszedzie gdzie jest dziura/rdza. Progi wycinasz kontówka i wspawujesz nowe to samo z podłąga wspawujesz kawalki blachy potem kupujesz na allegro albo w sklepie farbe antykorozyjna Lub jakies zabezpieczenie i malujesz z jeden i z drugiej strony po calosci :) potem tylko bierzesz baranka najlepiej takiego w puszce ze podlaczasz sprezone powietrze i sobie tryskasz ;) motujesz srodek i maz zdrowe podwozie :) z którego roku auto

moj z 92 roku nie ma ani grama rdzy ;p

Opublikowano
Rocznik 91. Mówiąc szczerze, to już mam dosyć tego auta. Chce ktoś BMW E36 318i po remoncie silnika, wymianie przewodów hamulcowych, zrobionym zawieszeniu z sekwencyjną instalacją gazową 4. generacji??? To pisać na priva.
Opublikowano

za ile to e36 pujdzie mam sasiada blachaza tak dokladnego blachrza jeszcze nie widziałem dwa progi maske i inne poprawki wzia 2200 + konserwacja 350zl teraz jak now wyglada zero rdzy

jeszcze jedna konserwacja przed zima mnie czeka

jedynakk