Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Miałem świeżo włam do mojej buni. Bez wybijania szyby rozwalona została wkładka drzwi kierowcy. Mam problem z tą wkładką gdyż z centralnym z pilota nie zamykają się te drzwi :( mogę je zamknąć wkładając ciężko kluczyk ale problem jest z jego wyjęciem. Tak samo z otwarciem. Jeżeli już jednak ruszając trochę we wkładce mogę zamknąć drzwi czemu nie zamykają się z centralnym z pilota :( boję się że nie będę mógł zamknąć jej na noc :/

Pozdrawiam

Opublikowano

złodziej jak wsadzi łamak to kręci nim jak wariat więc pewnie wszystko pozrywane

mi kiedyś tak zrobili w fso 1500 - nie weszli bo tak kręcili że zamek się otwarł i znowu zamknoł

wyjmnij pierw klamkę i zobacz ile uszkodzili

jak nie uszkodzili klamki to kup inną i daj ślusarzowi co robi klucze tą nową wkładkę to Ci zapadki poprzekłada by pasowały do Twojego klucza

no a jaka rozbierzesz boczek to i zobaczysz czy zamek z centralnym też uszkodzili czy tylko się zablokował od szarpania

Opublikowano

piszac dokladniej koledzy:

- pilotem otwieram i zamykam wszystko poza drzwiami kierowcy

- moge je zamknac kluczem ruszjac min dluzej ale problem jest z jego wyjeciem i po ktoryms razie moze zostac :/

Ale przeczytalem post nad moim ktory ktos wrzucil o problemie z zamkiem i wyszlo ze to uszkodzony moduł sterowania szybami a niestety ten element zostal skradziony :/ moze jego brak sprawia ze te drzwi nie dzialaja z centralnym :( do tego poszla duza navi mk4 z czytnikiem dvd, poducha kierowcy z multifunkcja :/ dosłownie jakis pedal wiedział czego chce bo np dobre cb zostało, dalmierz laserowy leica tez zostal, kask na motocykl również :/