Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam spadki mocy dotyczące wtryskiwacza sterujący najprawdopodoniej . gdyż komp pokazał błą czujnik ruchu iglicy przerwa .

Auto gdy jest zimne czasami jest dobrze ale na chwile po czym sie nagrzej i znow zamula nie ma dynamiki słabo reguje na gaz obroty idą a samochod zamulony na 5 biegu masakra pod lekką górke nie mozna podjechac trzeba redukowac do 3 bo nie wciąga sie predkość spada .

gdy jest wszystko ok to tylko czasami samochod na prostej drodze rwie jak ma byc ale przyszarpuje jak by odcinalo paliwo na chwile kilka razy. mam pytanie czy to ten wtrysk czy cos innego jeśli to on to czy musze wymienic wtrysk czy tylko jakąś cześć ?? moze kabelek sie przetarł ? kub koncuwke trzeba zmienić nie mam pojęcia jak to naprawić chyba czega mnie regeneracja ablo drogi wtrysk :( dodam ze pali jak ruski czołg 8.3 wczeniej nie schodzilo powyżej 7.2 6.2 w trasie palił 5

Obejrzyj Moje BMW

www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=156&t=191208

Opublikowano
Ja maialem podobnie,wtrysk sterujacy takze nie chodził ale w moim przypadku wogole nie mialo to znaczenia na dynamike,winowajca to przeplywomierz.Jak masz dostep to disa to sprawdz wartosci zadane z uzyskanymi,albo podmien przeplywke