Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanko mam navi w tym malym ekraniku i z tylu w bagazniku jest wejscie na dvd >probowałem wkladac pam płłyty z muzyka i nie chodza i czy to mozna jakos zaprogramowac zeby dalo sie muzyki z tego posłuchac czy to tylko jest na ta płytke z oprogramowaniem do nawigacji,swoja droga to idiotyczne zobic naped tylko po to zeby wgrac oprogramowanie do nawi. radio na kasete auto z tego roku i kaseta idiotyczne rozwiazanie wszystko przez komputer pokladowy jak by go nie było to radio było by na plyty no bo jeszcze sa wersjie z tym duzym ekranem ktorego jako jedynego brakowało w opcji. wracajac do pytania ten napd to tylko do nawi
Opublikowano
Dokładnie DVD jest tylko na potrzeby NAVI. Do radia z NAVI-MONO była jeszcze zmieniarka na 6 płyt CD do muzy - chyba że to opcja dodatkowa.

Pozdrawiam SIEKIER'A

:twisted:

Opublikowano
Chyba większość producentów "fabrycznych" NAVI ma rozwiązanie dedykowanego napędu do nawigacji... Błędem w tym przypadku jest że nie dali czegoś więcej do audio. Nie wyobrażam sobie sytuacji że DVD służy do wszystkiego bo musiałbym wybrać - albo słucham audio albo mam NAVI odpaloną...

Pozdrawiam SIEKIER'A

:twisted: