Skocz do zawartości

tylna belka - ile trwa wymiana?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja im ciut wierzę (ale nie do końca :nienie: ) ale mają very good opinię od wielu lat, a ceny mają OK, bo nie dorzucaja marzy +100%, mają chyba git rabaty u dostawców, a na pewno kichy nie montuja bo by stracili klientów. Dla przykładu - kumpel pracujący w autoryzowanym serwisie ma te same części (LEM, FEBI itp) w tej samej cenie co Ci w Wejherowie (mówię o cenie hurtowej u kumpla) tak więc nie przycinają za mocno

aha jeszcze coś - nie są to moi wujkowie !!!

se jeszcze ktoś pomysli że mi płaca ze takie och i ech na ich temat....

ja ich po prostu porównuję do innego "prawie autoryzowanego" warsztatu BMW z Gdańska :shock:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
troche odgrzeje temat, czy podobnie a może tak samo wygląda sprawa w kombiku, bo cos po zimie mam wrażenie własnie ze tył robi psikusy, i na tarce - dziurach dziwnie skacze jakby na boki, jednak amorki trzymaja bardzo dobrze. Jescze nie wchodziłem pod auto ale juz przymierzam sie do roboty. Rozumiem ze gdyby to były tuleje na wahaczacvh to mozna same tuleje wymienić, te okularki i gumy pod belką, czy coś jeszcze moze tam nawalać???. Ogólnie jest tak ze jak jade wolno po nierównościach lub wysokich krawężnikach i przód zjedzie a tył jescze nie to słychać takie jakby trzeszczenie, ale nei wiem czy to z zawieszenia czy moze uszczelka drzwi.

B-artek M-onika W-ojtuś (synek)

Moje byłe BMW http://www.bmww.webpark.pl/M5drive.gif Moje też byłe BMW

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
cena w warsztacie okolo 250zl (w moim miescie) + czesci okolo 80zl za sztuke.

Wymieniałem tuleje tylnej belki nie dalej jak tydzień temu-70 PLN za sztukę + 100 PLN za robotę. W warsztacie który robi tylko BM-ki

U Adama :D :?: