Skocz do zawartości

Poszukiwany fachowiec e39 530d nieustanny brak mocy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witaj nie odpisywałem bo nie było mnie w Łodzi możemy się omówić na niedziele jak ci pasuje

sory ale wcześniej nie spojrzałem ma to że z łodzi bo ja jestem z za warszawy w stronę lublina to trochę daleko

http://www.directtraffic.pl/tl_files/clickad/zaufali_nam_small/bmw.pnghttp://kernest.fm.interia.pl/strzalka_w_lewo.gif. Zobacz link ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓

http://www.youtube.com/user/RadekFiliks/videos?flow=grid&view=0

Opublikowano
jesli chcesz dalej sprawdzac inpa to daj znac.

ONLY BMW...!!!

ex:

e21 318i

e28 524td

e39 523i

e39 530d

jest:

e36 316i

e39 540i

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Serwis Pomp / Egr Brzeg – Odradzam

Mialem niedawno srednia przyjemnosc wycieczki do Brzegu nie bede mowil ile kilometro bo wstyd mi za moja naiwnosc ale dystans jest liczony w setkach. Niestety pojechalem tam na darmo , we wczesniejszych rozmowach telefonicznych pan pewny siebie swojej wiedzy i fachowowsci nie chcial syszec o zadnych danych auta, roczniku, modelu, numerze VIN... po co mu to on ma wszstko w jednym palcu i robi od reki, na wstepie zanzaczylem ze mechanicznie jest on sprawny i czysty co zostalo juz sprawdzone na miejscu a problem lezy po stronie elektroniki, pan jednak z cala stanowczoscia twierdzil ze Zaden Egr w ukaldzie planetarnym nie ma przed nim tajemmnic, wsiadac i jechac . No wiec przetluklem sie przez pol Polski ( w trybie awaryjnym – zredukowna moc silnika ) dojechalem wyjalem EGR w miejscowym warsztacie bo w/w pan nie swiadczy takich uslug i udalem sie pod wskazany adres.Tu zostalem przyjety..... przed brama przydomowego grazu czesciowo podpiwniczonego po gabarytach drzwi domyslam sie z przeznaczeniem na parkowanie w nim Trabanta. EGR poszedl do ekspertyzy „fachowaca”, na zlosc zaczelo padac a gdy juz przemoklem do suchej nitki pod plotem ‘’firmy” wyszedl pan z magicznych drzwi i oznajmil ze takiego EGR to on nie widzial nigdy ,ze zawsze Toyota miala inny ze on go nie naprawi ale sprwadzil go na tyle co umial ( jak domniemam otworzyl pokrywke i poruszal) i stwierdzil ze on mechanicznie jest sprawny co wiedzialem przedtem i ze elektronika moze padla co tez widzialem wczesniej i przekazalem mu podczas rozmowy telefonicznej i ze do sprawdzanie elektroniki to on nie ma sprzetu. Sczescie tego pana ze plot byl wysoki..... . Reasumujac... omijac z daleka tego pseudo fachowca o zawyzonym ego, nie jest on w stanie zrobic nic wiecej niz byle slusarz w warsztacie co ploty spawaja, porazka i tragedia, do tego oszust bez szacunku dla klienta jego pieniedzy i czasu. Odradzam najmocniej jak sie da

Opublikowano
Chrysty Panie.. Jezu kochany... kabelek kupisz za niecala stowke... a przezyje ciebie i auto :roll: zamow sobie i miej zawsze przy sobie :mrgreen: nie mam za duzo czasu, wiec posty kolegow czytalem w biegu... tak na marginesie... to rozumiem, ze nie naprawiles tego auta jeszcze?