Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W przebieg za Chiny Ludowe nie uwierzę o czym może paradoksalnie świadczyć gałka zmiany biegów. Stara była zjechana to się kupiło nową.

Pytanie - za ile kupił to handlarz, skoro sprzedaje za 22800? Silnik myty - po co? itp itd

Rozkodowany VIN:

Art. Wartość

Numer podwozia WBAAS71040FY26852

Kod typu AS71

Typ 320D (EUR)

Typoszereg E E46 (4FL)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M47DO1

Pojemność skokowa 2.00

Moc 110

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor ORIENTBLAU METALLIC (317)

Tapicerka STOFF JACQUARD/ANTHRAZIT (H9AT)

Data prod. 2003-08-08

Wyposażenie

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S279A LM RAEDER/STERNSPEICHE 45 Obr. BMW, st. le. spr. gwiaz. 45

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S650A CD-LAUFWERK Odtwarzacz CD

S661A RADIO BMW BUSINESS Radio BMW Business (C43)

S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe

S854A SPRACHVERSION FRANZOESISCH Wersja językowa, francuski

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S881A FRANZOESISCH / BORDLITERATUR Instrukcja obsługi, jęz. francuski

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn.

Wyposażenie seryjne

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku

Opublikowano

Ładnie przygotowane pod sprzedaż ;).

Shorty1988 nie masz za co przepraszać :) , każdy z Nas udziela się na forum bo to lubi :).

Nie znajdziesz, autka świeżo sprowadzonego, taniego i dobrego tak się nie da.

W Pl może jest pewna szansa jak Ktoś nerkę by potrzebował ( z góry przepraszam jak Kogoś uraziłem), to sytuacja Go zmusza aby stracić $........

Opublikowano
szymon-o powiedz mi czy dla mnie nie byłoby lepiej sciągnąć autko zza granicy tj Niemiec (mam wujka który tam pracuje więc nie byłoby problemów)
"Jest kilka rzeczy na tym świecie, które są dla mnie świete. Moi przyjaciele, mój samochód, moja kobieta. Jeżeli zranisz którykolwiek z nich, módl się, by Bóg znalazl Cię przede mną."
Opublikowano
Auto z Francji więc weryfikacja przebiegu utrudniona, ale Pakito ma rację, równie dobrze może mieć np. 300 tys. przebiegu. Nie zaznaczył, że bezwypadkowe wiec coś tam się działo już. Zakładając, że coś na tym chce zarobić plus koszty sprowadzenia pewnie nie dał więcej niż 4 tys. euro a za takie pieniądze nic sensownego nie ma szansy kupić. Trzeba o tym pamiętać i wykazać czujność przy ewentualnych oględzinach.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
szymon-o powiedz mi czy dla mnie nie byłoby lepiej sciągnąć autko zza granicy tj Niemiec (mam wujka który tam pracuje więc nie byłoby problemów)

No jasne, że lepiej. Ale nie licz, że kupisz tanio i dobrze. Jakim budżetem dysponujesz??

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Opublikowano
Krzysztof_Toruń wszystko zależy jak i kiedy uda mi się sprzedać mój obecny samochód, ale myślę że max to kwota taka jak za to auto w ogłoszeniu-nic więcej nie uzbieram (BMW może być nawet z 2001r-dla mnie ważny jest stan i to aby był 150konny silnik) :wink:
"Jest kilka rzeczy na tym świecie, które są dla mnie świete. Moi przyjaciele, mój samochód, moja kobieta. Jeżeli zranisz którykolwiek z nich, módl się, by Bóg znalazl Cię przede mną."
Opublikowano

Shorty1988 w DE jest dużo większa szansa, że kupisz autko no ok z większym przelotem 300+ ale będzie to przebieg autentyczny ..............

Do Naszego Pięknego kraju są raczej na handel sprzedawane najtańsze okazy :|.

Wyjątki to sytuacja, że Ktoś ściąga Sobie Samemu dobrą sztukę (płacąc grubsze euro) , samochód użytkuje w Pl dba, i wtedy jest szansa na fajne autko na naszym cudownym rynku używanych samochodów.

Opublikowano
Z doświadczenia wiem, że ciężko będzie w tych pieniążkach o poliftowe 320d. Takie jest moje zdanie.

Freude am fahren

Opublikowano
Wyjątki to sytuacja, że Ktoś ściąga Sobie Samemu dobrą sztukę (płacąc grubsze euro) , samochód użytkuje w Pl dba, i wtedy jest szansa na fajne autko na naszym cudownym rynku używanych samochodów.

Szymon, masz racje, ale i tak za np. 2003r. sprzedający będzie żądał ok. 30tys zł.

Freude am fahren

Opublikowano
a jak cenowo stoją takie auta u naszych zachodnich sąsiadów ale z elementami do malowania (wgniecenia,złamania itp), ale nie wpływające na zawieszenie i ogólne prowadzenie auta...
Opublikowano

To to ja wiem :wink: , nawet skoro omawiamy z reguły same e46 to cena może być również trójkowa np. 33.333 :norty: .

Shorty1988 za rok 03r+ w okolicach 30 tyś + możesz kupić coś wartego uwagi, ale znając realia takiej sztuki nie Będziesz miał "pod nosem", tylko gdzieś dalej będzie trzeba się wybrać.

Co do budżetu, to wiadomo może uda się nabyć 01r, albo 02r.

Ostatnio wklejane przez Ciebie autka są stylistyczne "obiecujące"-> mniejsze zło, przebieg niestety wiadomo:/, ale siedząc prze monitorem tak na prawdę stanu technicznego autek nie ocenimy (możemy mieć przypuszczenia, że może być nie najlepszy ..........).

Opublikowano
nawet skoro omawiamy z reguły same e46 to cena może być również trójkowa np. 33.333 :norty: .

Tak, tak, pamiętam, tym bardziej, że słucham tylko Trójki :)

Freude am fahren

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pete ja bym obstawiał niestety jeszcze większy przelot..........
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

to był przykład.

pierwszy z brzegu :mrgreen:

rano do Niemiec jadę to zweryfikuje naukowo takie bryki po przelocie 400-500 realnego przelotu i zrobię galerię dla naiwnych.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
a jak cenowo stoją takie auta u naszych zachodnich sąsiadów ale z elementami do malowania (wgniecenia,złamania itp), ale nie wpływające na zawieszenie i ogólne prowadzenie auta?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

a to zależy.

jak jesteś na miejscu jak ja to za rozwalony zderzak i błotnik 30% taniej może być.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały