Skocz do zawartości

rozstaw śrub e36

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! mam okazje kupic bardzo ladne felgi 17cali do e36 ale rozstaw srub jest 5x114,3 . Moje pytanko czy jest mozliwosc zalozenia takich felg do e36?

Pozdrawiam

Opublikowano

Dokładnie tak jak pisze kolega Centrino !oryginalnie nie będą pasować,możliwośc zawsze jest ale czy to będzie się opłacać? no i bezpieczeństwo znacząco spadnie,ewentualnie pierścienie redukujące,

generalnie nie polecam innych modyfikacji.

Opublikowano
Witam! mam okazje kupic bardzo ladne felgi 17cali do e36 ale rozstaw srub jest 5x114,3 . Moje pytanko czy jest mozliwosc zalozenia takich felg do e36?

Pozdrawiam

porozmawiaj ze sprzedającym jak wymierzył te 5x114,3 ??? :mrgreen:

Możliwe, ze nie wszyscy potrafią liczyć odległość pomiędzy otworami i dlatego w obliczeniach taka wartość... :cool2:

Skoro ktoś pisze, ze do e36 to pewnie mówi prawdę, a mierzy kiepsko...

Marcin

BMW Klub Polska

F25 X3 2,8iA xDrive

E91 320dA touring

E39 530dA touring

E39 530iA touring

E36 316iA m43 Compact

----------------------------------------

historia - E32 750iA (1992-2004)

Opublikowano
  • Autor
to ze w e36 jest 5x120 to ja wiem tylko ze koles mi tak powiedzial ze to sa felgi do bmw 3 i rozstaw jest 5x114,3. A gdzie mozna zalatwic takie pierscienie centrujace?
Opublikowano

Pierścienie redukujące ! w każdym sklepie tuningowym lub z felgami ale!

skoro gość twierdzi że jeździły w 3 to jak masz taką możliwość to przymierz a jak nie to dogadaj się z facetem że jak nie będą pasowały to oddasz.

A poza tym nie słyszałem o takim rozstawie jak piszesz w żadnym aucie,pewnie źle zmierzył!

Opublikowano
porozmawiaj ze sprzedającym jak wymierzył te 5x114,3 ???

- Taki rozstaw ma np. Mitsubishi ...

Opublikowano

Pozdrawiam

Gra nie warta świeczki. Jeśli to taki rozstaw jak piszesz to napewno niebędą pasowały do e36. Wybij sobie z głowy pływające śruby i pierścienie redukcyjne, bo to jak podcieranie (|) szkłem.

Opublikowano

jezeli ne jest na feldze napisany rozmiar to albo gosz zle zmierzyl albo to nie sa felgi do e36

w kombinacje dopasowania ja bym sie nie bawil to nie taczka a felg jest masa jak nie te to inne