Skocz do zawartości

bmw 525 TDS brak mocy na niskich obr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a wiecie cos na temat LIQUI MOLY ??? on jest taki szarawy i ja go lałem to mojego tdsa ale do omegi, chodziła normalnie ale ciekawe czy to bylo dobre. szukam czegoś co zmiekczy prace silnika bo wydaje mi sie ze tak twardo chodzi.
Opublikowano
auto juz zdazyło obskoczyc 3 mechaniorów, każdy twierdzi że wie o co chodzi i zostawic na nastepny dzien a kiedy przychodze po odbor auto to 200 albo 300 sie nalezy i rozkładają ręce. ja chyba tez narazie rozłoze rece i to oleje.w czwartek jade do ostatniego czarodzieja , ciekawe co wymysli.
Opublikowano
to za co te 200 i 300 ????? :mad2: az mi cisnienie skoczylo... jak nie naprawili tzn cos sprawdzali tak?? masz wyniki? jakie testy robili? poczatek wtrysku? dawke? cisnienie na pompie? zawory sterujace? rozrzad? turbo? przeplywomierz? Moglbym wymieniac bez konca... ale moze kolega dostal jakies wyliczenia?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
az mi cisnienie skoczylo...

Mam takie tabletki Lisinoratio.

Polecam :cool2:

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
no i wreszcie sie udało. poprzedni kasowali mnie za rozkrecanie i sprawdzanie wyciaganie i wkładnie itp itd. dzis pojechałem do magika który od razu rozebrał rozrząd. okazało sie ze miałem peknięty którys tam slizg i ze taki posiadał z uzywki, zamontował ale powiedział ze łancuch trzeba juz lada dzien zmienic. do tego dołożył mi jakies cuś do komputera . wsiadłem zrobiłem kółko i czuje ze to nie moje auto, dosłownie samolot. ma chyba ze 180koni. ciekawe jak bedzie ze spalaniem. powiedział ze jezeli nie bede tej mocy chciał to mam wrocic i on mi cos tam wyjmie za co zapłaciłem 300zł.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
az mi cisnienie skoczylo...

Mam takie tabletki Lisinoratio.

Polecam :cool2:

a mysle, ze dwukilogramowy klucz dynamometryczny, bez ktorego z domu nie wychodze tez sobie by poradzil w rozmowie z takimi zlodziejami... :cool2: