Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Już raz zakładałem podobny temat ale coś się stało z forum i temat zniknął!!! a co gorsza zniknęła również korespondencja z forum. Dlatego też założyłem ponownie temat. Mam e91 320d 163KM DPF

Poszukuję kogoś (im więcej osób tym lepiej :) z Białegostoku lub z Bielska Podlaskiego kto ma E90 lub E91 320d 163KM. Od jakiegoś czasu mam wrażenie że auto mi osłabło... i nie wiem czy to wrażenie i przyzwyczajenie czy naprawdę mam jakiś problem. Błędów żadnych nie mam... nie zapalają się żadne kontrolki, wszystko jest jakby normalnie ale wciąż mam wrażenie że auto jest słabe i nie ma takiego przyspieszenia jak powinno. Dlatego też poszukuję kogoś z Białego lub Bielska aby się przejechał moim albo ja jego i sprawdził czy chodzi tak samo....

Z góry dziękuję za odzew i chęci.

Pozdrawiam.

Opublikowano

hej

ja w weekend bede w Białymstoku, ale chyba niewiele pomogę gdyż mam autko "popsute" chipem więc nie będę w stanie Ci obiektywnie powiedzieć czy jest tak jak powinno być. Najwyżej mogę wziąć ReceLogica i zmierzyć czas przyśpieszenia 0-100 i będzie wiadomo czy trzyma katalogowy czas czy nie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jak jesteś z BS to już tylko kilka ok. 200 km do Szczytna . Zrób sobie wycieczke na Mazury w weekend pogoda dopisuje ma być + 25 c .

Mam taki sam silnik i wszystko seryjne :cool2: bez badziewia modyfikowanego :mrgreen: to porównamy jak latają Nasze bunie :lol:

Domek nad najczystszym jeziorem na Mazurach - Wakacje - Święta - Ferie - Weekendy - Sylwester -http://domkinarty.spanie.pl/