Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Obecnie mam radio Reverse na kasety, planuje zmienic na jakiegos compacta. Głosników nie zmieniam, interesuje mnie jakość dzwięku z orginalnego radia bmw. Byly jakies lepsze i gorsze wersje radia?

Opublikowano
Kolego kup jakies wspolczesne radio na CD i jakos sie poprawi nawet na oryginalnych glosnikach. Ja ci polecam stare modele Clariona, ktore idealnie pasuja do podswietlenia deski. Radia Buissness itd graly lepiej. Najwiekszy minus tych starych kaseciakow jest malutka moc na wyjsciu, ktora nawet nie potrafi poruszyc tych 13 centymetrowych membran. Ja mialem kaseciaka z RDS org. BMW to mial chyba 2 x 15W czy nawet 2 x 10W.
Opublikowano
pomyłka nastąpiła ; ), dorzucić te 80zł i brać alpine czy nie ma sensu?
Opublikowano

Cześć,

CDE-111RM to nowszy model i ma bluetooth - brałbym tego.

Ale jak będziesz chciał polepszyć muzykę po wymianie radia - napisz na priv.

Matias
Opublikowano
Znalazłem tez ostatnio 2 Pioneery Deh-4300UB i Deh-3400UB. Polecili byście któregoś z nich ?
Opublikowano
Miałem właśnie kupować tą Alpinke ale znalazłem 2 Pioneery. Posiadają one wejście aux z przodu, no i mozna podłączyć Ipoda do usb na przednim panelu. W alpinie trzeba dokupywać dodatkowy kabel wartości 60zł. Stąd moje pytanie którego Pioneera wybrać DEH-4300UB czy DEH-3400UB ?
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Podepnę się.

Czy ktoś może miał do czynienia z jednym z tych Pionków? Chciałem właśnie radio z całym pomarańczowym podświetleniem do e36, a te mają taką opcje. Pytanie, czy będzie to grać porównywalnie dobrze jak radio, które posiadam w tej chwili tj. Kenwood KDC-W413?