Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no moze z 2,5 nie da rady....ale 2.2Vtec napewno zrobi bmw!tu nie chodzi o osmeszenie jakiegos auta czy marki tylko ze bmw to sa auta bardzije do jazdy wygodnej..chyba ze maja motor od 2,5 w góre....ja tam sie zastanawiam nad ISem badz 2.0 oczywiscie coupe rocznik ok 94..zobaczymy co z tego wyniknie!pzdr :dance:

Vtec to juz inna bajka.... ale nie ma to jak ryk 6 garow :D

Z is-a bedziesz zadowolony, ale jak R6 to szukaj 2,5 :mrgreen:

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hej

Ja mam e36 325 Cabrio, jezdze na paliwie juz 3 miesiace, srednie spalanie na miescie mozna podrzymac przy 12-15 litrow jednak jak slonce zaswieci to ciezko zejsc ponizej 15, a bywa 17. Na trasie smigajac sobie w miare zwawo srednie spalanie 9l (400km). Mowie o danych jakie pokazuje komputer.

Zaczynam sie powaznie zastanawiac nad LPG :)

Kolega ma identyczne auto z LPG na trasie zima w okolicy 10litrow gazu, a w miescie 15l gazu, ale spadek mocy jest. Nie wiem jak z sekwencja.

O zakupie 6-cio cylindrowca zadecydowala jedna wycieczka takim autem Torun-Poznan i spowrotem. Dzwiek silnika, elastycznosc... ahhh... a teraz jeszcze z niebem nad głową... :)

Opublikowano
pali tobie podobnie jak moja 540 na LPG........może już czas zmienić na konkretny silnik :twisted2:
czasami się mylę
Opublikowano

tylko ciekawe czy jezdzimy tak samo dynamicznie po tym miescie

740 rok 96 palila mi przy mojej jezdzie okolo 22l benzyny :)