Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Dziś zabrałem się za odgrzybianie nawiewów preparatem w sprayu i jednocześnie kasowałem inspekcje interfacem +inpa. Po odgrzybianiu preparatem wszystko było OK, tj wyswietlacz działał normalnie, potem zabrałem sie za kasowanie inspekcji...... i minęło trochę czasu, po tym czasie wsiadam do auta, chce uruchomic nawiew i na wyswietlaczy pojawiają sie wszytskie pixele. Pytanie takie: co i jak zepsułem?

Czy przez odgrzybianie (po czasie coś sie zepsuło)czy moze coś w inpie namieszałem?

wygląda to tak:

2012-04-13

---------------------------------------------------------------------------------

e39.jpg

---------------------------------------------------------------------------------

http://forum-lines.ru/rez/ab194510.gif

Opublikowano
Przez odgrzybianie nie ma opcji czegoś popsuć na wyświetlaczu... namieszałeś coś przez komputer niestety
Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina
Opublikowano
Przez odgrzybianie nie ma opcji czegoś popsuć na wyświetlaczu... namieszałeś coś przez komputer niestety
\

Wszystko zależy od tego, gdzie ten preparat wtryskiwał. Może poleciało trochę gdzieś na kostki od klimatronika i robi zwary, przez co wyświetlacz zwariował.

Ja bym najpierw wymontował panel klimy, przejrzał wszystkie kostki, czy nie są wilgotne, potem złożył to wszystko do kupy i zobaczył czy działa.

Pzdr.

Opublikowano
\

Wszystko zależy od tego, gdzie ten preparat wtryskiwał. Może poleciało trochę gdzieś na kostki od klimatronika i robi zwary, przez co wyświetlacz zwariował.

Ja bym najpierw wymontował panel klimy, przejrzał wszystkie kostki, czy nie są wilgotne, potem złożył to wszystko do kupy i zobaczył czy działa.

Pzdr.

zrobił bym tak samo wyciągnij panel klimy i wszystko przeczyść (przy okazji możesz wyczyścić wiatraczek który przy zabrudzaniu dziwnie tyrkocze ) :)