Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy nigdzie na forum nie znalazłem,a uwierzcie mi spedziłem długie godziny,mam takim problem a mianowicie,przy zasiegu bluetooth w idrive wyskoczył mi trojkącik(zdjecie ponizej)

http://imageshack.us/photo/my-images/843/mobridgebmw.jpg/

wie ktos moze co to moze oznaczac w instrukcji do e90 nie ma zadnej wiadomosci na ten temat!

druga sprawa to sparowanie telefonu nokii N8 z BT,dawniej telefon sam sie sparował po wejsciu do auta,teraz musze wyłaczyc i właczyc BT po wejsciu do auta,zaznaczam ze mam ustawuione na autoryzowane połaczenie!

kolejny problem to taki ze telefon po połaczeniu z BT nie wysyła dzwieku na głosniki w samochodzie,ksiązke telefoniczną kopiuje,wszytskie opcje działaja,a dzwiek słychac w słuchawce telefonu;) miał ktos podobne problemy? moze mi ktos pomoze;)

Opublikowano

Co do trójkącika cholera nie pamiętam co oznaczał :( a nie mogę sobie przypomnieć, co do N8 sam miałem z nią problemy po wgraniu Belli (nie kopiowała się książka).. aż pewnego razu włożylem płytę z navi i od tamtego razu wszystko działa. Spróbuj i Ty tak zrobić (jeśli masz navi), wyłącz telefon (zresetuj) przytrzymaj 10 sekund wyłącznik aż tel zawibruje 3 razy. Wywal urządzenia BT w tele jak i w aucie, zgraj raz jeszcze wszystko od nowa.

Pzdr.

Opublikowano
Trojkącik to prawdopodobnie roaming, lub korzystanie ze wspolnego nadajnie z innej sieci.
Opublikowano
dzieki panowie zrobie mu hard reset;)pozdrawiam!

NIE!!!!!!!!!!! Nie rób twardego resetu. Po prostu naciśnij wyłączanie telefonu i trzymaj 10 sekund to będzie ten reset po którym dalej Twój telefon będzie tym przed resetem :) - nic nie stracisz. A później od początku połącz się z bluetooth w aucie.

Pzdr.