Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam chce zakupic BMW 3 E36. Jakie papiery od lpg musze miec od sprzedajacego ? Wiem ze napewno musze miec homologacje na butle i fakture / dowod zakupu- zalozenia instalacji. Czy jakies jeszcze sa mi potrzebne ? LPG nie jest wbity w dowodzie bo ma 3 tygodnie dopiero ale sprzedajacy mowi ze ma papiery.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak ktoś pozbywa się auta 3 tyg po założeniu instalacji LPG to musi być na pewno okazja, nic tylko brać. :duh:
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

bez przesady.ja kupiłam Forda Mondeo z miesięczną instalacją LPG bo facet chciał większe i zostawił to w rozliczeniu w komisie. Mondzia mam już 5lat i nie narzekam. Teraz Bunia tez na gwarancji w chwili zakupu nie miała jeszcze 15tys zrobione.

Faktura, Wyciąg homologacji, rachunek, książka gwarancyjna. Przy przerejestrowaniu okazujesz wyciąg z homologacji i rachunek.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Dokumenty na butlę oraz fakturę za instalację. Niepokoi mnie inna rzecz - jeżeli ktoś w ciągu miesiąca od założenia instalacji juz sprzedaje auto to oznacza, że instalacja droga nie była czyli na sekwencję nie ma co liczyć...