Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Orientuje się ktoś ile (mniej więcej) kosztuje obicie sportsitze w welur żeby było tak jak ori? Czy w ogóle da się jeszcze ogarnąć taki materiał żeby wyglądał jak ori?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Da się, wszystko zaelży do jakich matereiałów ma dojście tapicer. Osobiście to bym zrobił środek w welur, a boczki w grubą skórę. Koszt pewnie uzależniony od zakładu, ale pewnie cośkoło tysiaka
Opublikowano
W skórę nie chce się bawić bo chcę żeby przód pasował do tylnej kanapy. Pytam bo do siebie bym wrzucił, na allegro akurat są 2 do sedan/touring za 180zł tylko że obicie strasznie zmęczone. Może ktoś już taką "renowację" robił i chce się zorientować ile ta zabawa by kosztowała.
Opublikowano
robiłem taka renowację w grudniu , kupiłem oryginalny stary ale dobry materiał z tylnej kanapy na allegro , dałem go tapicerowi i za dwa fotele zapłaciłem 300 zł
BÓG MIŁOŚĆ WYGODA
Opublikowano
Ewentualnie kup całość w przetartych skórach tanio i zregeneruj we własnym zakresie. Ja już byłem bliski obszywania swoich sportsitze, ale zaryzykowałem 200 zł i zregenerowałem i wyglądają prawie jak nówki. I 2.500 zaoszczędzone.
Opublikowano
Nie wierzę w to regenerowanie, coś mi to jedzie preparatami z telezakupów, poza tym można się struć tymi chemikaliami. :lol:
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

potwierdzam ja za swoje sportsitze w lederze zapłaciłem 800 zł. za regeneracje i szału po roku użytkowania nie ma .

jeśli już to lepiej konkretna wymian w dobrym warsztacie.