Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przeszukałem forum ale nic takiego nie znalazłem. Posiadam BMW 740 iL. Od wczoraj mam problem z telefonem, mianowicie po włączeniu zapłonu i silnika działa jak należy tylko że po chwili się sam wyłącza. Muszę go ręcznie włączyć ale i tak po chwili się znowu wyłącza i tak w kółko :(. Dodam że wcześniej wszystko działało bardzo dobrze. Telefon taki : http://srvimg07.tablica.pl/images_tablicapl/11101575_1_644x461/telefon-z-podlokietnikiem-bmw-e38-gliwice.jpg

Miał ktoś taki problem ? O co może chodzić ?

Opublikowano
Witam , a czy czasami nie bawiłes sie w menu telefonu i nie zmieniłes funkcji , bo jest tam kilka takich opcji ze mozna zmienic ze telefon włacza sie z przekreceniem zapłonu i wyłacza z gaszeniem auta, druga to ze włacza sie tylko wtedy gdy właczymy go sami i wyłaczyc tez musimy sami , i trzecia to własnie taka jak piszesz włacza sie i po chwili wyłacza, jesli nie zmieniałes tych funkcji to moze szfankowac modem
Opublikowano

No właśnie :cry: ostatnio grzebałem, chciałem dodać nr do książki i być może przez przypadek coś przestawiłem. Nie bardzo wiem jak dobrać się do tych ustawień i to ustawić jak powinno być. O ile to to. Możesz mnie jakoś nakierować ? :D

• 1 rok później...