Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam okazję wejść w posiadanie wydechu od 335i by wsadzić go do moejej 325i.

Zderzak od 335i tez już mam namierzony.

Pytanie tylko czy układ wydechowy podejdzie p&p i będzie pasować czy trzeba coś jeszcze mocno rzeźbić przy podwoziu lub gdziekolwiek indziej?

pzdr.

W.

Opublikowano

widzę, że masz problem z poruszaniem się po forum bo dokładnie na tej samej stronie jest topic odnośnie końcówki wydechu w którym wszystko zostało już opisane...

dla leniwych: NIE, NIE PASUJE!! Trzeba usunąć wnękę schowka w bagażniku i obudowę akumulatora. Dodatkowo trzeba dorzucić mocowania pod tylną podłużnicę.

Opublikowano

dzieki za odpowiedź i ....

podrzucisz mi linka do tego topicu bo chyba rzeczywiście poruszanie się mi nie wychodzi...? :oops:

thnx

Opublikowano (edytowane)

Znalazłaem fajny patent może komuś jeszcze to pomoże:

http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?t=1320611&fb_source=message

Są dedykowane zestawy kilku tunerów dzięki którym można uzyskać końcówki (2-4) po dwóch stronach auta bez konieczności ingerencji w podwozie i usuwania schowka z bagażnika.

Wszystko opisane w linku.

Edytowane przez Brzozw
Opublikowano

Hmmm kiedyś słyszałem że bez większych przeróbek da się ogarnąć wydech z 335i do 325i :roll:

Wiktor zmieniasz? :D

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano
Hmmm kiedyś słyszałem że bez większych przeróbek da się ogarnąć wydech z 335i do 325i :roll:

Wiktor zmieniasz? :D

No coś bym już pozmieniał... :twisted:

Okazuje się, że bez rzeźby nie podejdzie - głównie rozchodzi się o ten schowek w bagażniku który stoi na drodze wydechu i kilka jeszcze drobnych rzeczy.

Ale wizualny efekt bez przeróbek podwozia też da się osiągnąć ... co i jak jest w tym linku który wkleiłem wyżej.

Z tym, że wtedy to już nie jest wydech od 335i a zestawy które go udają/zastępują.

:wink:

Opublikowano
Ostatnio nawet dowiadywalem sie jak to wyglada(opcja z jednym tlumikiem).Podobno do zrobienia,wystarczy miejsca zeby obejsc ten schowek,zawsze mozna zamowic schowek z 335i ktory jest mniejszy...