Skocz do zawartości

320d pompa vp44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak w temacie czy można jakoś sprawdzić czy pompa VP44 była regenerowana ??Czy jest orginalna?

Opublikowano

Raczej nie.

ale niektóre firmy regenerujące oznaczają farbą łączenia i śruby

Opublikowano
Ja miałem wymieniana pompe na regenerowaną, na regenerowanej byly pozaznaczane srubki i inne pierdołki farba zólta:) jakby ktos cos grzebal to po gwarancji :) wydaje mi sie ze oryginał niema tego;p
Opublikowano
Tez mam regenerowana i mam tak jak mowisz pozanzaczane zolta farba.
Opublikowano
  • Autor
a dlaczego pytasz? coś się stało?

nie nic sie nie dzieje ale samochod ma juz 240 tys ja go mam od 209 i tak sie zastanawiam czy ktos juz regenerował ? a nie wiem czy sie dostane do pompy zeby zobaczyc czy ma jakies znaki farby na sobie ...

Opublikowano

czyli dla samej świadomości :)

o ile się nie mylę żeby ją zobaczyć musisz ściągnąć kolektor

Opublikowano
nie wiem, czy znacznik z żółtą farbą to jakis wyznacznik, często z tym sie spotkałem w aucie, żółta znacznikowa farba na śrubkach, ale na elementach normalnych, których z całą pewnością się nie regeneruje. choćby różne śruby pod siedzeniem, czy na pedałach hamulec, sprzęgło.
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano
kptmendoza ja również po regeneracji otrzymałem pompę wtryskową oznaczoną na śrubach żółtą farbą. Typowe zabezpieczenie gwarancyjne.
Opublikowano
  • Autor

oki czyli jak sie troche ociepli to rozkręce , zobacze poczyszcze ;) dzieki za odp

temat do zamknięcia