Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam taki problem: Kupiłem BMW e46 320d które był lekko bite z przodu, po jakimś czasie zobaczyłem jak chciałem użyć klaksonu ze on nie działa. więc zacząłem szukać przyczyny a okazało sie że nie mogę go znaleźć, prawdopodobnie podczas składania przodu nie został podłączony, a kable gdzieś schowane. I tu moje pytanie, mógł by mi ktoś powiedzieć gdzie znajdują sie kable, wiązka która idzie do klaksonu, gdzie ona jest umiejscowiona, i gdzie oryginalnie jest klakson ?
Opublikowano (edytowane)

to jest schowek gdzie znajduja sie bezpieczniki a zeby sprawdzic to mozesz go zamienic z innym tego koloru bo maja takie same nr

Sprawdz jeszcze bezpieczniki 5 i 55

Edytowane przez rybaPL
Opublikowano
przekaźnik jest dobry, ale w dalszym ciągu nie mogę znaleźć klaksonu pod maską, wie ktoś gdzie on jest oryginalnie zamontowany lub idzie oryginalna wiązka kabli?
Opublikowano
dzięki kolego, a mógł byś mi jeszcze powiedzieć gdzie idzie wiązka kabli od klaksonu bo u mnie tych klaksonów nie ma, przy składaniu nie zostały podłączone a wiązki gdzieś schowane, i pod którym nadkolu