Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moim zdaniem szukaj 320d, w podobnych pieniążkach powinieneś coś znaleźć, bo te 116KM w touringu to trochę kiepsko...
Opublikowano

Też szukałbym 320d. Koszty utrzymania będą podobne.

Co do tego egzemplarza to warto zapytać o Vin i zobaczyć jak auto z fabryki wyjechało. Niepokoi mnie ta kiera, ciekawe czy w fabryce założona. Listwy ozdobne są karbonowe a gałka zmiany biegów w drewnie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

mam vin.

kiera jest ok

radio powinno być cd

gałka też inna

Opublikowano
najbardziej mnie bawi opis sprzedawcy. Silnik to M47 według niego " najbardziej niezawodny i oszczędny diesel bmw" :) :D :mrgreen:
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ja mógłbym podjechać jakoś.tylko jest problem bo nie mam miernika lakieru tylko kompa.

oglądałem ostatnio gościowi z Cieszyna 330d.

mechanicznie i w środku była super.tylko że on za tą cenę szukał niebitą a okazał się malowany cały bok od przednich drzwi do klapy.

a wieczorem na stacji benzynowej nie dopatrzyłem się czegoś, oprócz subiektywnych "dziwnie" zamykających się drzwi.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały