Skocz do zawartości

chip 520 N47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[*]A nie zauważyłes po chipie przy niskich obrotach i wysokim biegu podczas przyśpieszania ale takiego delikatnego ze auto wpada w wibracje (drżenie) nie wiem jak to nazwac...[*]

na 99% to sprzęgło hydrokinetyczne jest do wymiany, też to miałem i po wymianie ustało ,ale u mnie to pojawiało sie częściej niż tylko koło 100 km/h. Ja miałem to jak automat przyszpieszał na dużym biegu bez redukcji i jechał tak jakby samym momentem.

Opublikowano
  • Autor
we czwartek jestem umowiony w ASO. Gdzie wymieniales te sprzęglo i jaki to jest koszt...?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Ja pokusiłem się o zmianę programu.

W serii było 231 KM i 500 Nm, teraz powinno być 260-270 KM i 600Nm.

Muszę się wybrać na hamownię.

Jedzie pięknie.

Kolega szatynwroc ma rację. Postąpiłeś nie w tej kolejności - powinieneś wpierw trafić na to forum a dopiero później cipować , to byś tego błędu raczej nie popełnił . No ale przynajmniej świadomie czy nie zaoszczędziłeś perą stówek (na razie), co się będziesz martwił co może być później :cool2:. Szczerz wszystkich (oprócz wrogów ) Panie Boże przed takimi sprzedawcami :nienie:.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Andrzej Ja mam skrzynie automat. Myślicie ze w ASO mogą mi sprawdzić ten przepływomierz i szyne CR? Jadę w następnym tygodniu do Zdunka na przegłąd to bym im zlecił żeby to posprawdzali...

Daj znać ,czy zdiagnozowali co z tą słabą serią ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
dzisiaj V-tech zrzucil 5 km i 15 NM i wibracje ustaly... widac za wysoki moment...