Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Im wiecej czytam forum to bardziej przekonuje się do firmowych czesci.

Choc zdaniem mojego mechanika podróby nie odbiegają jakością od org,

ale hmmmmmm :duh: zaczynam powiątpiewać w takie stwierdzenie i teraz wole zaplacic paredziesiąt zete wiecej i miec org.

Opublikowano
Szukałem ostatnio przewodów do silnika m20b20 ze starym aparatem. Ngk czy beru były w podobnej cenie ok 450 PLN jednak trzeba było czekac do konca stycznia lub dłużej. U kolegi w ASO BMW Smorawiński kupiłem ze zniżka przewody BMW za 568 PLN. Czekałem tydzień. Wiem że to dużo ale jestem zwolennikiem zasady - zamontuj=zapomnij.
Opublikowano
Co do kabli to radzę popytać sprzedawców z allegro można trafić dużo taniej. Przykład: NGK do mojego E32 znalazłem za 320 zł gdy w INTER-CARS wołają 470 zł.

kiedyś

E32 730

E36 318

Opublikowano

Tanio i dobre kable można ściągnąć ze Stanów przez znajomego albo internet.

Do mojego auta kable w ASO kosztują ok 1100pln. W Polsce 0 /słownie zero/ zamienników. Ze Stanów ściągnąłem lepsze od oryginałów za ok 650pln. Podobne relacje są w wypadku wielu innych części.

pzd.

Opublikowano
Ja zalozyem NGK,dalem za nie 460 zl i jestem bardzo zadowolony,polecam.Ale jak masz dostep do Beru to wez Beru.
Już po E30...teraz szukam...szukam...hmmmm....może E36 325 Cope.
Opublikowano
Witam ja kupiłem wczoraj kable Sentecha i powiem tyle ze nie jestem zadowolony tandetnie wykonane dłuzsze niź normalne o jakies 100% nie ma ich gdzie schować :? Mam pytanie co do kabli czy w m20b25 jest jakas roznica w kablach a mianowicie ze musza byc np zaginane lub nie przy kopułce??? Jutro je oddaje i macie jakis kontak do kogoś co załatwi dobre kable? A i czy jest róznica w kablach do m20b20 a m20b25??