Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Postanowiłem na kupno BMW E34 2,5 tds szukam diesla z powodu że dużo się przemieszczam ale jechałem już tym autkiem i szukam sposobu na troszeczkę więcej mocy i przyspieszenia więc chip podstawa i czy można założyć lepsze turbo od nowszego modelu.
Opublikowano
Przerabiany temat z tym, że na e34 2.5 td moc podniesiona ze 115 koni do 150 na chipie bagora, zwiększony moment obrotowy i turbo włancza się od 2k obrotów. W tds możesz zrobić ok 170 km i zwawszego z dołu obrotów. Ja bym więcej nic nie robił, bo można przedobrzyć sprawę. :mad2: Turbiny i inne artykuły przewyższą wartość BMW :mrgreen: Po drugie tds-a nie można żyłować bo głowica siądzie i będzie lipa ^^ Pozdro !
Opublikowano
Tak jest. Ladnie poprosic bagora o extra chip i po sprawie. Wiem co mowie bo juz kilka od niego kupilem. wlasnie do tdsow tez. A takie tam zamiany turbin to pan chyba nie wiesz o czym pan piszesz. Poczytaj sobie artkuly goscia o niku tdserek
Opublikowano
Witam mam pytanie na temat pezekładki silnika ze39 525tds 98r do e34 525tds z92r silniki są takie same ale pompy wtryskowe mają inne głowiczki . A chodzi o to czy wystarczy założyć orginalny komputer z e39 ktury był przy silniku czy trzeba robić jeszcze jakieś modyfikacje. Prosze o jakąś podpowieć i sory za byki w pisowni