Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Tak na pierwszy rzut oka bardziej bym się zainteresował tym drugim, oba tak jak właściciele nie ukrywają, nie są bezwypadkowe, ale ten czarny do mnie nie przemawia :? opis też nie zachęca. Wnętrza obu chyba nie porywają, szczególnie to drewno, ale to kwestia gustu. Wg mnie w tym nadwoziu i tym silniku kubełki powinny być w wyposażeniu. Ciężko byłoby mi się przestawić na takie fotele :|

Edytowane przez maniek21112

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Pościągaj VINy to przynajmniej będziesz wiedział jak wyjechały z fabryki.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
  • Autor

VINY mam i juz rozkodowane. Ta granatowa na 19' to jest 2000rok wiecj odpada bo do tego rocznika chyba byla wada pekajacego zawieszenia tylniego czy tam podtrzymania ktore rozwalalo podloge na tyle. Cos o tym czytalem. Dzwonilem do obydwu sprzedajacych to wlasnie z tej granatowej to nic prawie o niej nie wie. Tak samo kraj pochodzenia jest niemcy a wedlug VINu Hiszpania.

Ta czarna jest po kradzierzy ( okradziona , zamki ,lusterka itp) tak wlasciciel mowil oraz zastanawia mnie tez ze kraj pochodzenia Niemcy a jest Szwajcaria.

Moze ktos z waszych znajomych sprzedaje 330Ci po 2001r do okolo 27 000k ?

Opublikowano

VINY mam i juz rozkodowane. Ta granatowa na 19' to jest 2000rok wiecj odpada bo do tego rocznika chyba byla wada pekajacego zawieszenia tylniego czy tam podtrzymania ktore rozwalalo podloge na tyle. Cos o tym czytalem. Dzwonilem do obydwu sprzedajacych to wlasnie z tej granatowej to nic prawie o niej nie wie. Tak samo kraj pochodzenia jest niemcy a wedlug VINu Hiszpania.

Ta czarna jest po kradzierzy ( okradziona , zamki ,lusterka itp) tak wlasciciel mowil oraz zastanawia mnie tez ze kraj pochodzenia Niemcy a jest Szwajcaria.

Moze ktos z waszych znajomych sprzedaje 330Ci po 2001r do okolo 27 000k ?

27k za 330ci w dobrym stanie po 2001 to wedlug mnie troche malo. ja chce wylozyc ponad 10k wiecej na swoje i tez nie moge nic znalezc.

Opublikowano

27k za 330ci w dobrym stanie po 2001 to wedlug mnie troche malo. ja chce wylozyc ponad 10k wiecej na swoje i tez nie moge nic znalezc.

Tutaj chociaż mówsz o czymś realnym. rafalski za 27k nie kupisz 330 (czy to w benzynie czy dieslu). Aukcje z alledrogo to w większości złom. Pewnie jeszcze do tego ma być coupe, więc zapomnij. No, chyba że będzie składał się z dwóch :norty:

Corolla e11 FL --> BMW e46 FL (M47/TU) --> R18A2
Opublikowano
  • Autor

Te auto bedzie dla kolegi. Ja aktualnie mam 330cd z 2005 roku i szukalem tego auta na prawde sporo i sporo tez za nie dalem , wiec wiem o co chodzi. Po prostu nie orientowalem sie w cenniku dobrych 330Ci przed liftowych.

Te auto ktore szukamy moze byc po stluczce ,malowane ale nie po ostrym dzwonie.

Aaa jeszcze nie napisalem ze te dwa auta z linkow nie posiadaja zadnych ksiazek serwisowych i maja tylko po 1 kluczyku.

Opublikowano
Wygląda więc na to, że wiesz o co chodzi, jeśli chodzi o rząd wielkości kasy, jaką trzeba wyłożyć. Okazje się nie zdarzają, a jeżeli już, to kupuje je rodzina, znajomi itp.
Corolla e11 FL --> BMW e46 FL (M47/TU) --> R18A2