Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będą koszta po kupnie :mrgreen: , poza tym kierownica jest od e39.

Kolego Pawelmaja Pojedziesz/Kupisz i będziesz częstym gościem w dziale mechanicznym próbując dojść do ładu z naprawami :| .

Opublikowano
to akurat nie dla mnie bo ja juz mam wrzuciłem na prosbe kolegi ale moim zdaniem tez ma najechane duzo wiecej bo kierownica i gałka wygladaja jak po jakiejs wojnie
Opublikowano

Gdyby kierownica była od tego samochodu chociaż, to by można było po niej szacować przebieg na jakieś minimum 500 tys :) ale że jest zmieniona to ten trop odpada. Jak dołożysz do ceny z 9,5k to oddam Ci swoją :)

Jeśli szukasz e46 czy nawet e36 328 do 10k to wróżę jedynie wydatki minimum drugie tyle na początek - ale może jest to jakaś taktyka - będzie wszystko nowe :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

za tyle to jadę kupić siostrze astrę albo fiata bravo w dobrym stanie i podobnym roczniku a nie e46 :mrgreen:

tańszych nie ma już?

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Ja zapłaciłem za moją 6 miesięcy temu 22 tys.zł ale rocznik 99, chyba przepłaciłem.. :D :D :D

Najgorsze jest to,że kupi to jakiś małoletni napaleniec i będzie przeklinał,że bmw to złomy,bo się ciągle psują.

Opublikowano

Cena jeszcze spadła....

A powiedzcie ile ma kosztować nastoletnie BMW serii 3?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

na pewno nie tyle.

ceny rynkowe zaczynają się od 3 koła euro.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Pewnie zależy od silnika, przebiegu stanu, wyposażenia, historii auta, wypadkowości.... itp. to tak jak byś się zapytał ile kosztuje nastoletnie mieszkanie 2 pokojowe ale nie spytał się gdzie i w jakim stanie...

E46 328i bo takie już jest nastoletnie;p w dobrym stanie sedan spoko ok 20tyś zł