Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem nowym zapaleńcem i chciałbym żebyście trochę ostudzili moje emocje związane z poszukiwaniem "perełki", napisali coś nieco co może być nie tak. Szukam przyzwoitego modelu trójki albo piatki , buda nie gra roli, ograniczeniem jest silnk względnie mało palący i tylko benzyna (dość dizli fałwejów, opeli czy fordów) :) Z góry dziękuję za opinie o poniższym modelu który chyba jest bardzo ciekawą ofertą .... hm?

Znalazłem piątkę i co Wy o niej sądzicie?

http://allegro.pl/bmw-520i-e39-krakow-2001r-full-opcja-bezwypadkowy-i2183993574.html

Opublikowano

Krajowa, pierwszy właściciel, serwis ASO - jeżeli prawda to jechać, oglądać i kupować.

Tylko coś właściciel nie do końca wie, albo ściemnia - skoro polift to silnik powinien być 2.2 170KM. Druga opcja - samodzielnie zrobiony lifting. Weż VIN i rozkoduj w odpowiednim dziale i będzie wsio jasne.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jesli to rocznik 2001, to lifting jest oczywiscie fabryczny.

Bardziej stawiam na to że własciciel pomylił się przy wpisywaniu danych.

Rozkodowanie VINU wiele tu powie.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

telefonu typ nie odbiera.

pisałem esa o VIN ale jakoś zero odzewu.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
dziwna coś wersja. niezbyt ciekawie to wygląda, taka jasna skóra, a środek, dywany czarne. zdjęcia bardzo kiepskiej jakości, ciężko coś powiedzieć. W dodatku niezbyt aktualne, bo jak widać drzewa i trawniki mocno zielone. więc co najmniej z zeszłego roku. Ale czy nie powinien polift mieć listew w kolorze nadwozia... Reflektor przedni chyba pęknięty, bo jakaś nalepka naklejona. I boczek drzwi za kierowcą jakoś dziwnie wygląda, jakby był niebieski. A i do full opcji to mu jeszcze duużo brakuje.
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda