Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam e36 1.8i czyli 115km i 168nm wiadomo słabo autko kupiłem pół roku temu za dużą kase i mase już zainwestowałem i nie chce sprzedać tylko dowiedzieć się jak uzyskać z tego silnika z jakieś 20km jeszcze i jakim kosztem czy lepiej swap na is i obecny silnik sprzedać bo z tego co wiem to by wszystko pasowało tylko silnik i komputer do wymiany.I jeszcze jedno pytanie jak się sprawuje is daje rade sprawnie wypszedza i który lepszy is m42,m44 bo chodzi mi po głowię ostatecznie sprzedasz i kupno golfa 4 1.8t lub golf 3 gti 150km
Opublikowano
328i nie wykluczam bo wiem że tyle samo pali co 23 lub 25 i ma troche lepszy moment, ale jak by coś to bede szukał najpierw 2.3 potem 2.5 i tak wszystkich wyłykam i pokaże znajomym że te ich golfy 1.8t bedą w tyle bo tak być nie może że vw jest przed BMW a nie stety u mnie to tylko ja jestem fanatykiem bmw i bede bronił honor.Pozdrawiam