Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam BMW E60 520i rok 2004.

Mam zalozone oryginalne felgi 16" rozmiar opon 225/55/16, a w bagazniku nie bylo kola zapasowego, a dojazdowki 16 cali nie moge nigdzie znalezc. a nie wiem czxy kolo dojazdowe 17 cali bedzie mi pasowac jak zaloze i czy zmiesci mi sie do otworu w bagazniku ktory tam jest

Opublikowano
Dojazdówka to 135/80/17 i wchodzi bez problemu z tym że ja musiałem wyjąć tą wkładkę filcową co jest jak są opony RSC bo z nią nie wchodziła.
  • 1 rok później...
Opublikowano

czy po zdemontowaniu tego okraglego schowka w podlodzedokupowales jakies orginalne wykladziny/styropiany pod kolo dojazdowe

czy po zdemontwaniu tej okraglej wykladziny sa tam jakies moduly ktore dojazdowka moze uszkodzic bez podlozenia orginalnego styropianu?

z gory dziekuje za odpowiedz

Opublikowano
Dojazdówkę da się wcisnąć bez wyjmowania tej wykładziny, tylko trzeba użyć sporej siły.

http://img820.imageshack.us/img820/8426/bkpy.jpg

EX: 530 dA

Opublikowano

dzieki za odpowiedz

czy udalo ci sie tam (w okragly schowek pod mata bagaznika e60 sedan) wlozyc dojazdowke 135/80/17 ?

Opublikowano
czy po zdemontowaniu tego okraglego schowka w podlodzedokupowales jakies orginalne wykladziny/styropiany pod kolo dojazdowe

czy po zdemontwaniu tej okraglej wykladziny sa tam jakies moduly ktore dojazdowka moze uszkodzic bez podlozenia orginalnego styropianu?

z gory dziekuje za odpowiedz

pod wykładziną powinien być dysk styropianowy a pod nim moduły

u mnie był, nie musiałem nic kupować

pozdrawiam

Opublikowano
Dojazdówkę da się wcisnąć bez wyjmowania tej wykładziny, tylko trzeba użyć sporej siły.

chyba od malucha ...

135/80/17 po wyjęciu wykładziny wchodzi prawie na styk

pozdrawiam