Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jeśli nie masz oryginalnie zmieniarki CD w swoim aucie to może byc taki problem jak u mnie...przeczytaj moje posty na ten temat...nie tylko ja mam taki problem ale kilku na tym Forum...zmieniarka leży od miesiaca i niestety odsyłam ją do sprzedawcy.Pozdrawiam.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zmieniarka mp3 jak powyzej nie pasuje do e38 98r poniewaz nie ma mozliwosci podlaczenia,po wyjeciu orginalnej zmieniarki z auta okazalo sie ze jest to jakis inny typ zmieniarki (starszy typ)do ktorej dochodza dwa przewody 1.czarny, okragla wtyczka skrecany 2.czarnopomaranczowy, wtyczka biala na dwa piny.

W e39 pamietam ze mialem inny typ zmieniarki i dochodzil do niej jeden przewod i mysle ze by pasowal do tej zmieniarki mp3 z allegro.

Takze przed zakupem radze sprawdzic jakie wyjscie macie na zmieniarke pownno byc jedno plaska wtyczka.

Niepolecam tego goscia z allego,nieodbiera telefonow,nie odpisuje na emaile,nie wie co sprzedaje,kompletny laik.

Mam trudnosc ze zwrotem-chociaz jestem pewien na 100% ze zmieniarka nie pasuje-nie ma mozliwosci zeby ja podpiac.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

http://i1226.photobucket.com/albums/ee410/brownie7772/autojumble/autojumble2/005-1.jpg

http://i1226.photobucket.com/albums/ee410/brownie7772/autojumble/autojumble2/007-1.jpg

Zamieszczam zdjecia zmieniarki do ktorej nie pasuje urzadzenie z alledrogo zeby inni przynajmniej unikneli niepotrzebnych problemow.

Przestrzegam rowniez przed sprzedajacym Mobile-Kom nierobcie z nim zadnych interesow,nadal ma w opisie przedmiotu ze zmieniarka MP3 pasuje do wszystkiego

i wprowadza klientow w blad.Zmieniarke mu odeslalem ,a kasy jak nie bylo tak nie ma :D

Teraz woogule nie odbiera telefonow jak male dziecko :D ,odbieral tylko przed zakupem.

• 2 tygodnie później...