Skocz do zawartości

316i zwarcie pali bezpieczniki 7 i 37 ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam prożbe potrzebny schemat bezpieczników do 316i e36 wywalił mi bezbiecznik nr7 i 37 jest nanich zwarcie i nie wiem za co odpowiadają te bezpieczniki jeśli ktoś może pomóc to z góry dziękuje

_________

Poprawiłem tytuł. Proszę zapoznać się z tym: viewtopic.php?f=68&t=120678 . Następnym razem będzie ostrzeżenie. /mattiss

Opublikowano
kable od alarmu centralnego zamka wszystko usunołem pierszy objaw był taki że niemiałem świateł pozycyinych na całej prawej stronie i podświetlenia deski licznikowej i gniazda zapalniczki a w czsie jazdy zapaliło sie świało w kabinie i wskażni predkościomierz zaczoł wariwać na dzień dzisiejszy niemam podświetlenia deski nie działa prędkościomierz wskażnik chwilowego zużycia paliwa iświatła pozycji
Opublikowano
Co do kierunków to może przekaźnik albo masa. A jak z pozycją masa jest ale świecą czy nie? Światła w środku nie gasną?
Opublikowano
światła nie gasną nie reagują na wyłącznik stop jest lewa pozycja jest pozostałych swiateł brak licznik oprucz obrotościomierz nie wskazuje
Opublikowano
Wyjmij zegary i sprawdź wtyczki wygląda na to , że możesz mieć gdzieś zwarcie. Mi kiedyś mysz zamieszkała w desce rozdzielczej , auto doztało jobla a ja razem z nim dopiero elektryk zauważył pogryzioną izolację. (żebym nie widział w życiu bym nie uwierzył)