Skocz do zawartości

316i zwarcie pali bezpieczniki 7 i 37 ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam prożbe potrzebny schemat bezpieczników do 316i e36 wywalił mi bezbiecznik nr7 i 37 jest nanich zwarcie i nie wiem za co odpowiadają te bezpieczniki jeśli ktoś może pomóc to z góry dziękuje

_________

Poprawiłem tytuł. Proszę zapoznać się z tym: viewtopic.php?f=68&t=120678 . Następnym razem będzie ostrzeżenie. /mattiss

Opublikowano
  • Autor
alarm zabezpieczający przed kradzierzą tak jest z tłumaczenia alarm usunołem i nadal bezpiecznik wywala
Opublikowano
  • Autor
zaś 37 światla maszynowni zgodnie z tłumaczeniem poodłanczałem światła i nic nadal wywala
Opublikowano
A na pewno dobrze są kable.
Opublikowano
  • Autor
kable od alarmu centralnego zamka wszystko usunołem pierszy objaw był taki że niemiałem świateł pozycyinych na całej prawej stronie i podświetlenia deski licznikowej i gniazda zapalniczki a w czsie jazdy zapaliło sie świało w kabinie i wskażni predkościomierz zaczoł wariwać na dzień dzisiejszy niemam podświetlenia deski nie działa prędkościomierz wskażnik chwilowego zużycia paliwa iświatła pozycji
Opublikowano
  • Autor
pozycja ma mase ale teraz znow brak jeszcze kierunków i awaryinych i ponownie świecą sie światla w środku auta
Opublikowano
Co do kierunków to może przekaźnik albo masa. A jak z pozycją masa jest ale świecą czy nie? Światła w środku nie gasną?
Opublikowano
  • Autor
światła nie gasną nie reagują na wyłącznik stop jest lewa pozycja jest pozostałych swiateł brak licznik oprucz obrotościomierz nie wskazuje
Opublikowano

za prędkościomierz odpowiada czujnik w moście może ci gdzieś nie styka, jak chcesz przetłumaczony schemat bezpieczników to można samemu przetłumaczyć.

http://translate.google.pl/#pl Mi tłumaczenie zajęło pół godzinki.

Opublikowano
  • Autor
dzięki za translator biore sie za tłumaczenie
Opublikowano
  • Autor
wyczerpały mi się już pomysły nadal wywalają bezpieczniki nr 7 37
Opublikowano
Wyjmij zegary i sprawdź wtyczki wygląda na to , że możesz mieć gdzieś zwarcie. Mi kiedyś mysz zamieszkała w desce rozdzielczej , auto doztało jobla a ja razem z nim dopiero elektryk zauważył pogryzioną izolację. (żebym nie widział w życiu bym nie uwierzył)
Opublikowano
  • Autor
przewody prze zegarach ok