Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy!

chce zobaczyc co się dzieje z zagłówkami z tyłu nie reaguja niesłychać nawet "cyknięcia" przekażnika koledzy macie jakies pomysły ??

a i jeszcze jedno jak zdemontowac oparcie z tyłu po bokach znalazłem sruby odkręciłem ale dalej nie chce zejść proszę o jakieś wskazówki :wink:

Opublikowano
Żeby zdemontować oparcie musisz wyciągnąć zagłówki i ten plastik w który wchodzą. Są tam takie 2 plastikowe śruby, które trzeba odkręcić żeby to wyciągnąć.

Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tematów o zdejmowaniu tylnej kanapy jest sporo. Warto poszukać.

Oprócz znalezionych dwóch nakrętek po bokach, sugerowałbym zajrzeć pod tylny podłokietnik, znajdziesz tam kolejne dwie nakrętki. Wyjmiesz zagłówki sposobem opisanym przez kolegę wyżej i później musisz pchnąć/pociągnąć oparcie ku sufitowi.

pzdr

yaz

Opublikowano

dzięki koledzy sam do tego doszedłem po paru probach :mrgreen:

temat do zamknięcia okazało sie że nie były podpięte kostki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: widocznie wczesniejszemu włascicielowi nie były potrzebne :norty: