Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam czy da się jakoś sprawdzić czy w moim aucie jest katalizator? Chciałem go wywalić i sprzedać w skupie bo potrzebna mi gotowka na modyfikacje ukladu wydechowego. Zastanawiem sie czy po wywaleniu kata jezeli go mam to czy przedje pomyślnie badania diagnostyczne jak będą podbijac przeglad? czy bez katalizatora przeglad sie przechodzi?
Opublikowano
Ja mam IS bez kata i na badaniach nic nie powiedzieli po prostu jak bedzie ktos cos mowil to mowisz ze miales zapchany katalizator i tyle tylko strumienice musisz wlozyc jaies 100zl moze mniej :)
Opublikowano

Boże... Polecam sprzedać samochód i kupić rower. Albo kozę. Wybierz to co na oko jest łatwiejsze w obsłudze i nie ma katalizatora.

Temat raczej do zamknięcia :D

Opublikowano
ewentualnie wydech środkowy ale jak trafisz na "upierdliwego" diagnostę to Cię nie przepuści, seryjnie na pewno miałeś kata, podaj vin to prześlę Ci jak on miałby wyglądać, a swoją drogą to możesz sam sprawdzić na realoem.com a później wejść pod auto i porównać sobie :D
Opublikowano

Masz puszke zaraz za silnikiem czy nie jak tak to musisz do jakiegos warsztatu podjechac i niech przewierci tobie puche zobaczy czy jest w srodku cos czy nie ma nic :D

ja za swoj zarobilem 350zl wiec wytnij :P