Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zastanawiam się nad kupnem tego modelu BMW, jakiś czas już wypatruje ogłoszenia i znalazłem niedaleko mnie (Białystok) całkiem ciekawą ofertę. Samochód z 2002r po lifcie z silnikiem 2.0 benzyna. Prawdopodobnie dzisiaj pojadę obejrzeć ten samochód i chciał bym żebyście podpowiedzieli mi na co zwrócić uwagę, przebieg jest śmiesznie niski bo wychodzi 7k jazdy na rok .. , ale niby udokumentowany, brak też zaślepki na przednim zderzaku .. przypadek, czy może już coś majstrowane, no i chyba nie do końca się zgrywa ? Co o tym sądzicie ?

http://otomoto.pl/bmw-320-lift-2-0i-140-km-super-stan-C22746047.html

Opublikowano

W takie cuda w tej cenie to ja nie wierzę. Pomyśl, za ile musiała być kupiona skoro sprzedaje ją za 19900...

Poza tym jest to wersja 318, a nie 320 patrząc po mocy i pojemności. Handlarzyna już na wejściu kit wciska, więc co jest dalej...

Opublikowano
Książka, po co książka??.... auto z Belgii, zapytaj sprzedającego a car-pass. Jeśli auto ma taki przebieg to i dokument jest na 100%.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano

Panowie :) , przebieg może być oryginalny ..........np. z rozwalonym przodem stała na placu i czekała na Polskiego Handlarza, który się zlituje i zapali światełko na końcu tunelu:

- szczeliny maska - błotniki nie symetryczne;

- prawy przedni błotnik wydaje się pokrzywiony przy kierunku;

- szczelina między prawym przednim błotnikiem a drzwiami pasażera podejrzana :mrgreen: ;

- podłokietnik trochę szybko wygnieciony;

- gumka nad prawym kielichem chyba zaginęła podczas naprawy blacharskiej;

- zaślepka przedniego zderzaka przez przypadek chyba nie zaginęła :) .

Opublikowano
Z prawej strony zderzak jest nawet lekko obrysowany, stąd taki cofnięty, byłem dzisiaj i widziałem, a zaślepka się znalazła, jak już przyjechałem to była ;p niestety już trochę ciemno było bo wcześniej się nie wyrobiłem, więc jutro jadę ponownie, całe szczęście, że blisko. W środku drążek od biegów i ręczny lekko wytarte, z tyłu małe wgniecenie na klapie, ale bez pęknięć farby. Był papier na ostatni przegląd belgijski z przebiegiem 57k km robiony 22 marca 2011, wiec ni wiem co myśleć. Jeżeli przejdzie test w warsztacie to nie widzę zastrzeżeń i kupie :)