Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam 320d z 2004, ale z tego co widzę, ksenony są chyba starsze, zapewne był walnięty przed zakupem, w każdym bądź razie mają taką wadę, że co jakiś czas lubią mrugać, przygasają i zapalają się mocniej, przeważnie trwa to ok. minuty a czasami w ogóle, ale ostatnio coraz częściej i do tego lewy potrafi zgasnąć po takiej zabawie więc już mnie szlak zaczyna trafiać, sprawdziłem wszystkie przewody i są okej podłączone, więc nie wiem teraz czy to wina przetwornic (btw czy pasuje przetwornica od modelu przed fl bo została mi po poprzedniej e46)czy może czegoś innego.Na chwile obecną nie p[otrafie stwierdzić jaka to firma bo żółtej naklejce nie ufam, wydaje mi się, że jest przyklejona z innych lamp. Jeśli ktoś wie o co kaman to z góry dzięki za podpowiedź.

pozdro

Opublikowano
pierwsze co to zamień żarniki stronami żeby sprawdzić czy to wina przetwornicy czy już umierającego żarnika i może dojdziesz już do wniosków.
szukam
Opublikowano
Kup sobie żarnik chociaż jeden i zobacz czy z tą lampą, gdzie będzie nowy żarnik będą nadal cyrki (albo podmień od kogoś komu dobrze chodzą). Przetwornica po lifcie jest inna.
Opublikowano
Dzięki za info a powiedz jaką wartość kupiłeś, standard 4300(osram chyba jakoś 4150) czy mocniejsze?