Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam NAVI jak w tytule wersja 4-2/40.

Pytanie co mogę zaktualizować - chyba na soft 80 jak się nie mylę i jak to SPOLSZCZYĆ.

Ponieważ jestem patriotą przydały by się też jakieś mapki na Polskę. :D

Pełno tego na "gryzoniach" - ostatnio ściągnąłem jakieś spolszczenie ale z opisu wnioskuje że nie na monochroma... :

cyt:

• "1) Nagrywamy płytkę
    2) Wsiadamy do naszej Buni przekręcamy kluczyk ale nie odpalamy
    3) Wkładamy płytkę do Czytnika Nawigacji (w BMW E39 jest w bagażniku z lewej strony)
    4) Na Ekranie Powinien pojawić sie napis po angielsku z informacja o wgrywaniu nowego softu uwaga!! NIE WOLNO ODŁĄCZAĆ ZAPŁONU ANI WYCIĄGAĆ PŁYTY!!!!
    5) Po poprawnym wgraniu Softu monitorek powinien pojawić się komunikat żeby wyciągnąć płytę i nacisnąć "OK" a wiec to robimy
    6) Wgranie nowego softu Zrobione
    7) Następną czynnością jest ustawienie Widoku 3D
    a. Wciskamy przycisk "Menu"
    b. Wchodzimy w Opcje(settings) i teraz przytrzymujemy Przycisk (Menu) aż do pojawienia się następnych opcji
    c. Szukamy opcji "Perspective" i włączamy ja i teraz jest Ustawiona Mapa w 3D!!

Przy punkcie 7 stwierdziłem, że chyba to nie dla mnie...

Bedę wdzięczny za jakieś namiary wskazówki i inne "paczki"

Pozdrawiam SIEKIER'A

:twisted:

• 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Ściągnąłem już chyba 5 różnych plików do MONO i nadal nie mogę "spolszczyć" ....

Programuje się bez problemu ... ale dostępne są tylko (GB) , (D) , (F).

Dodatkowo wersja softu SPADŁA mi do 4-2/00 !!

Pozdrawiam SIEKIER'A

:twisted: