Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
sory ,choc kubabrzesko,wywodzil sie na temat nowych postow,to jednak niemoge tego znalezc,zdawaloby sie prosta sprawa,mianowicie spalila mi sie zarowka od ringow,niewiem jak ja wymienic,w e39 to kilka sekund roboty,a tu nawet niezagladalem bo nawet niekupilem jeszcze novej,,szukalem ]w roznych miejscach,ale nic,mysle tez czy da sie wymienic sama zarowke bez kupowanie z obodowa,bo to drogie,i w sumie naciaganie klienta,czy dostep do tej zarowki,jest latwy zeby wyjac ,i eventualnie kombinowac z wyluskaniem samej zarowki,lub odzalowanie na kompletna dzieki i ev.przepraszam jesli jest o tym na forum
Opublikowano
sory ,choc kubabrzesko,wywodzil sie na temat nowych postow,to jednak niemoge tego znalezc,zdawaloby sie prosta sprawa,mianowicie spalila mi sie zarowka od ringow,niewiem jak ja wymienic,w e39 to kilka sekund roboty,a tu nawet niezagladalem bo nawet niekupilem jeszcze novej,,szukalem ]w roznych miejscach,ale nic,mysle tez czy da sie wymienic sama zarowke bez kupowanie z obodowa,bo to drogie,i w sumie naciaganie klienta,czy dostep do tej zarowki,jest latwy zeby wyjac ,i eventualnie kombinowac z wyluskaniem samej zarowki,lub odzalowanie na kompletna dzieki i ev.przepraszam jesli jest o tym na forum
ok wiem juz jak to wyjac,teraz kwestia,wyluskania i wymiany samej zarowki
  • 1 rok później...
Opublikowano
znalazłem tę żarówke od środka fajnie daliście wyżej linka do sposobu wymiany żarówki OK super ale czy jakiś użytkownik e53 x5 mogł by opisać jak wyjąć całą tą żarówke z obudową bo jest fajny dostęp do tej żarówki ale czy żeby ją wyjąć to się jakoś przekręca czy co bo w ogóle tego ruszyć nie mogę ani w prawo ani w lewo;/
  • 4 lata później...
Opublikowano
Podpinam sie pod pytanie... tez chce wyjąć całość żarówki z tym plastikiem ale nie wiem czy wystarczy tylko mocno przekręcić i w którą stronę czy tez dodać jakiś ruch wciskający do środka?