Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam takie pytanie ile mam pali e30 325 zagazwoane mi wyszlo po miesicie teraz 20 l gazu troche deptałem ale bez szalenstw :roll:
Opublikowano
No właśnie nie odpowiem Ci na pytanie sory...sam zadałem podobne na forum. pytałem o spalanie silnika 2.5i bo zamierzam sobie zakupic cos z rocznika 94-96 i sądze ze spalanie będzie duze, w porownaniu z moim obecnym 1.6 im40:(:( w dodatkuobezpieczenie i to mnie przeraża, ale będe musiał o tym pomyśleć bo ciągle chodzi mi ten model po głowie:) najlepiej silnik vanos ....ty msz 325 e??
Opublikowano
Hmm ja za to odpowiem Ci jesli chodzi o ubezpieczenie mam 60% znizek i poszedlem do samopomocy i płace 430zl na rok za 2.5i ale musiłem zaplacic za cały rok odrazu.
Opublikowano
przy bardzo dynamicznej jezdzie tyle moze wziasc ale to juz naprawde maksimum. Mi teraz zima po miescie pali ok 14-16 nie mniej. Jezdze niedelikatnie :)

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano

Hmm to chyab duzo mi wyszło na maxsa nie jezdziłemale nie oszczedzałe. A powiedz ile Ci pali latem po miescie???

Jesli chodzi o składke OC wszytko zalezy od ubezpieczyciela jaka ma stawke ja w PZU za rekina 1.6 tez podobnie płace jak Ty.