Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak można robić zdjęcia bez odśnieżenia auta? :duh:

Maska inny odcień, a przynajmniej takie wrażenie robi, albo błotnik ma inny kolor.

Skóra w kiepskim stanie,

Kierownica poprzecierana

I to futerko na zapięciach od pasów :duh:

Brak zaślepki przedniego zderzaka

Załatw VIN, żeby coś więcej powiedzieć.

Opublikowano

Brak zaślepki (może awaria) albo od częstych awarii juz wylatała :mrgreen:

Tylna klapa chyba od innego auta.

Zdjęcia ze śniegiem na aucie/..... :mad2: petarda. (jak tak dbał o auto jak robił zdjęcia to jest następny rodzynek :cool2: )

Opublikowano

Czyli aż taka tragedia?!

Jutro vin załatwie. Dzisiaj nie będę już dzwonić.

zaślepka nie razi mnie aż tak bardzo, ale że skóra w kiepskim stanie? chyba nie aż taka zła.

Z tym śniegiem to rzeczywiście przesadził.

Cena przy takim wyposażeniu myślicie że adekwatna??

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

przy jakim wyposażeniu przepraszam? :D

jak będzie w średnim stanie to adekwatna

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Kierownica obszyta czy może klejona heh,kierunki przód białe a tył pomarańczowe,wygląda na to ze pies jest ładniejszy od tego autka

Był BMW E30 316i 09/90 inslandgruen

Był BMW E36 323i 10/95 arktissilber

Był BMW E36 320i 03/98 ascotgruen

Był BMW E39 525i 11/00 cosmoschwarz

Był BMW E46 320i 08/02 sapphireblack

Był BMW E61 530D 05/04 alpinweiss III

Był BMW E61 530D 02/08 spacegrau

Jest BMW F11 520D 06/13 havanna

Opublikowano
Szczególną uwagę zwróć na przód, maska w innym odcieniu, lampy nie takie, gril od chrom pakietu. Ale sprzedający nie pisze, że bezwypadek.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
brak zaślepki może również świadczyć o malowaniu zderzaka, z różnych powodów nie wraca na miejsce. Oczywiście nie musi, ale warto się temu przyjrzeć dokładniej.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Moc 118 koni, to oczywiste. Są jednak większe powody do zastanowienia: np. malowane pod kolor listwy boczne drzwi i malowane klamki. Wydaje mi sie ze w 318i przedliftowych klamki powinny byc czarne. Malowane klamki szły od wersji 320i i wyzszych i wtedy były też chromowane listwy wokół okien. Ale nawet w takich wersjach listwy drzwi powinny byc czarne. Nie widzialem przedliftowego e46 z listwami drzwi pod kolor auta. No chyba ze ulepy jakies.

Takze w tym wypadku daje 99,9% że malowane klamki i listwy to radosna twórczosc polskich lakierników. Przód tez składany i malowany na bank. Zapewne auto jest wiec cale malowane, pytanie tylko dlaczego i czy porządnie.... choc patrząc na klamki i listwy to raczej zrobili to na odwal.

Ciekawe jak tył auta i dach... czy też malowany?

Aha, tylna blenda nad rejestracją też malowana, bo w 318i powinna byc czarna.... chyba że ktoś założył klapę od 320i/323i/328i.

Tak czy inaczej - pewna niezgodność jest.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Owszem, na pewno tak.

Obejzałem wlasnie na allegro ok. 50 sztuk 318i i żadna nie ma tych elementów malowanych pod kolor.

Listwy drzwiowe zapewne wogóle nie mogły byc pod kolor nadwozia.

Aha, wraz z chromowanymi nerkami szły też chromowane ramki wokół drzwi.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano

Ja mam samochód z '99 (dokładnie 23 grudnia 98 :D)318i 100% bezwypadek i klamki są malowane pod kolor z tym że kolor jest z palety indyvidual...

co do listew bocznych pewności nie mam bo ciemno już jest a nie chce mi sie schodzić na plac :)

Opublikowano
Od początku do końca produkcji klamki, kratka w masce, listwa na klapie w R6 były pod kolor, a w R4 malowanie było opcją w cenniku. Natomiast listwa na klapie w każdym touringu jest w kolorze niezależnie od silnika
Prospekty, broszury, cenniki BMW - KLIK
Opublikowano

Byłem i obejrzałem. zjechał z ceny do 14.600.

Sprzęgło mi się coś nie podobało bo cały czas pedałem trzęsło. Czyżby dwumas?

Ogólnie to cała malowana była.

Opublikowano
W sumie mogłeś się tego spodziewać. Szukaj dalej bo się wpakujesz w kłopoty i kupisz auto niesprzedawalne.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785