Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich oglądałem wczoraj BMW 320i z usterkami ma uwalony wysprzęglik oraz poduszki pod silnikiem i skrzynią wnętrze jest zniszczone i nie ma OC ale tym się nie przejmuję. Gdyby ktoś mógł mi napisać czy warto cena jest nie wielka, jakie będą koszty wymiany w/w elementów mam Hyundaia i wszystkie częśći do niego są bajecznie tanie. Szukałem tych części na alledrogo i niby nie są drogie, ale czekam na wasze opinie bo dzisiaj mam jechać po niego zdecydowany lub nie.
Opublikowano

jak cena dobra to myślę, że warto zawsze jak kupujesz auto za parę tyś to zawsze coś nie działa jest rozwalone itd :p

ceny do e36 są na normalnym poziomie porównując do innych, może lekko wyższe co niektóre. Najważniejsze, żeby silnik był ok. Środek zależy co jest zniszczone jak np fotele to kupisz sobie komplecik w skórze za parę stówek :D

jak ma silnik w dobrej kondycji i zawieszenie też w miarę to bierz ale zwróć dokładnie uwagę żebyś potem jakiś wielkich pieniędzy nie ładował jak się okaże, że jeszcze to tamto sramto .

pzdr

Opublikowano
nie no raczej nie. tym bardziej, że wszystkie naraz nie siadły więc poprzedni właściciel też jeździł pewnie kupę czasu z rozwalonymi :twisted:
Opublikowano
Jak znasz się na mech i ze parę groszy to może.Ale wszystkie poduchy to nie zrywaja się od relaksacyjnej jazdy,wiec licz ze auto wypizdowane i na tych wymianach się nie skończy.
Opublikowano
na uwalonych poduszkach nie radził bym jeździć da się ale pewnie będzie trzepać ładnie a jak one padły to pewnie ładnie ktoś tym autem wariował i je wyrwało więc silnik też pewnie swoje przeżył musisz go dobrze sprawdzić powinien pracowć tak równo cały czas że można się na nim wyspać odkręć gume od przepływki jak jest w niech dużo oleju to raczej w super stanie on nie jest
Opublikowano
na uwalonych poduszkach nie radził bym jeździć da się ale pewnie będzie trzepać ładnie a jak one padły to pewnie ładnie ktoś tym autem wariował i je wyrwało więc silnik też pewnie swoje przeżył musisz go dobrze sprawdzić powinien pracowć tak równo cały czas że można się na nim wyspać odkręć gume od przepływki jak jest w niech dużo oleju to raczej w super stanie on nie jest

Wyspać na silniku ? na gorącym można się poparzyć przecież :twisted:

tel. 514.99.46.99
Opublikowano
proponuje też odkręcić korek od wlewu oleju silnikowego i go położyć na otworze. jeżeli spadnie to bedziesz musiał nowe pierścienie zakładać bo silnik bedzie miał przedmuchy.