Skocz do zawartości

Czarownik, czarownik pekla oslona pod silnikiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Kolejny niefart, jako ze zima w pelni i wielkie gory sniegu zalegaja wszedzie postanowilem jednak gdzies zaparkowac no i z rozpedu jeszcze jako tako wjechalem w zmrozony snieg, ale z wyjazdem bylo juz gorzej, dwaj uprzejmi panowie pomogli wyjechac. Niestety w wyniku tego wypychania urwalem oslone pod silnikiem i dosc ociera.

Pytanie mam dosc proste czy w kazdej e-30 oslona jest taka sama i pasuje do wszystkich modeli i czy w ogole jest ona niezbedna??

Opublikowano

czy jest potrzebna??

hmm według mnie Panowie z Monachium nie dawali by czegoś do naszych wozidełek co nie jest potrzebne. pomaga ona w utzrymaniu czystości pod maską, w aucie jest troszke głośniej gdy jej nie ma oraz co według mnie jest ważne auto jest kompletne.

ale wiadomo że bez wielu części da się jeździć, wszystko zależy od nas, jedni montują spojery inni wolą kupić oryginalne halogeny

pozdrawiam

Dlaczego przed warsztatami i serwisami samochodowymi zawsze stoi jedno BMW?

Bo każdy szanujący się serwis ma jedno niezawodne auto żeby jeździć po części do innych:-)

Domin

Opublikowano
ja usiebie niemam zadnej ale juz niedlugo bedzie taka solidna z blachy 6mm pozdro ale tylko wsumie na miske

6mm ?? !! To ile to bedzie wazylo :D

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D