Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Dzisiaj rano miałem taką niemiłą sytuacje i potrzebuje waszej pomocy. Jak zawsze rano do roboty na 6 sobie jeździłem aku kręciło idealnie autko paliło jak złoto itp. aż do dziś tzn. autko odpaliło normalnie więc ruszyłem do pracy w drodze zapaliła mi się dioda od oleju i silnik po wciśnięciu sprzęgła zaczął gasnąć więc przejechałem jeszcze niewielki odcinek drogi tak aby auto postawić gdzieś na poboczu zamknąłem i poszedłem do pracy. W pracy myślałem co to może być i bylem prawie pewien, że to niski stan oleju ale po wyjściu z pracy poszedłem do auta otwieram machę patrzę na bagnet a tam oleju nic nie ubyło od wymiany w okolicach października. To myślę spróbuje odpalić autko przekręcam kluczyk a on delikatnie tylko rychnął tzn. ledwo lekko obrócił i [BAD] :( I teraz pytanko do Was co to może być bo na pewno nie akumulator bo on to żyleta. Proszę o szybką pomoc bo autko mi na codzień potrzebne ;(

Obecnie BMW E36 Compact 96r M43B16 -> M50B25 <- w dążeniu do ideału
Opublikowano
zanim poszedłem na urlop to znajomy z pracy tak miał zapalała mu się kontrolka oleju aż do czasu kiedy zapaliła i nie zgasła i okazało się że panewkę mu obróciło ale to silnik głośniej pracował najpierw mu ale on to olał

Głupcem jest ten kto przecenia sam siebie...

M.]@Ř¥

Moja e36 http://bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=189558

Opublikowano
Nie to raczej nie bo silnik pracował ciągle tak samo stosunkowo cicho :(
Obecnie BMW E36 Compact 96r M43B16 -> M50B25 <- w dążeniu do ideału