Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Od zawsze chciałem mieć BMW i w końcu kiedy uzbierałem trochę kasy udało mi się również namierzyć coś ciekawego na allegro.

Cena jest bardzo atrakcyjna, ale na prawdę obawiam się, że będę musiał zainwestować więcej niż zakładam.

Bardzo proszę o pomoc. Dzwoniłem i ponoć nie pali oleju, nadkola do wymiany, spokojnie dojedzie z Katowic do Gdańska.

http://allegro.pl/bmw-e-30-320i-grzechu-warta-i2078156877.html

WIELKIE WIELKIE DZIĘKI!!

Opublikowano

Witam

Kolego to zależy czego spodziewasz się za te 3500 zł. Jak widać na zdjęciach prawie cała jest do malowania i zrobienia ... nie ma elementu który nie był by ruszony przez ruda, bądź zagięty ect ect... Sądząc już po samym lakierze baśka nie była szanowana, i ktoś jej nie oszczędzał... ale wszytko jest do zrobienia tylko kwestia talarów. Ciekawe jak wygląda podłoga?? Poproś gościa o więcej fotek silnika tu koło rozrządu, podłogi, str pasażera,okolic dyferencjału... Masz kawał drogi wiec jak jechać już to po to by wziąć.

PS

Nie porywaj się na małą cenę bo czasem warto jest poczekać chwile, dać drożej niż kupić "coś" i do niego dokładać... a w tej niewątpliwe będzie trochę rzeczy do zrobienia..

PZDR

BAYERISCHE MOTOREN WERKE
Opublikowano
jeżeli biały cie nie razi... bierz za 3200 :)

"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw.

Czasem i przegrać przychodzi.

Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki.

Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Henryk Reyman

http://img811.imageshack.us/img811/8193/mottol.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

wygląda że zdjęcia robili na kanale.

więc powinien być dół.

spód jest ważny czy wszystko nie leci ciurkiem i z podłogi coś zostało.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały