Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam taki problem ja odpalam auto to pali sie kontrolka od swiatel lewe przednie a światka są ok, co to moze być??? z góry dzieki za odp:)
Opublikowano
Mi się czasem zapala prawy tył. Również przy starcie. Potem b szybko znika. Podejrzewam coś z przewodami, bo mam również okresowe problemy z otwarciem bagażnika za pomocą przycisku w uchwycie. Czasem łapie, czasem nie. Może po prostu coś z wiązką się dzieje?
Opublikowano
sprawdz sobie wiązkę w tym gumowym łączeniu między klapą bagażnika, tam sie zdarza, że się kable załąmią, bądz przetrą.
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano
witam mam taki problem ja odpalam auto to pali sie kontrolka od swiatel lewe przednie a światka są ok, co to moze być??? z góry dzieki za odp:)

Sprawdź wtyczki i oprawki przy żarówkach często są styki zaśniedziałe trochę i nie styka do końca a światła i tak się palą normalnie.