Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Co jakiś czas zapala mi się kontrolka sprawdzania świateł pokazując iż coś jest nie tak z oświetleniem auta.Gaśnie po ponownym przekręceniu kluczyka.Na kompie brak błedów,całe oswietlenie jest sprawne.

W czym moze tkwić problem???Ktoś spotkał się z czymś takim???

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

I w takiej sytuacji prąd normalnie płynie i zarówka działa???Bo mi wszystko działa prawidłowo

Czyli sprawdzić pozostaje wszystkie styki i przeczyścić ew. trochę tak??

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
U mnie kiedyś też tak zaczęło się dziać a powodem była żaróweczka w prawym kierunkowskazie na błotniku. Wyjąłem kierunkowskaz, wyjąłem i włożyłem żaróweczkę i spokój od tej pory.
Opublikowano
Myślę że to nie problem.U mnie też czasami zaświeci,zwłaszcza jak jest duża wilgoć na zewnątrz . Gaśnie po włączeniu tylnych przeciwmgielnych.Powód słabe styki.
Opublikowano
Myślę że to nie problem.U mnie też czasami zaświeci,zwłaszcza jak jest duża wilgoć na zewnątrz . Gaśnie po włączeniu tylnych przeciwmgielnych.Powód słabe styki.

Poczyściłem wszystko po kolei i zobaczymy :D :D :D

Problemu nie ma bo oswietlenie działa ale nie lubie jak mi jakaś kontrolka świeci :D :D :D