Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze wi ktos co jest przyczyna ze moj alarm wlacza sie codziennie o tej samej godzine 0:43 nikogo nie ma kolo auta bo juz pare razy wychodzilem w nocy i wlaczal sie sam przy mnie.

pomocy bo juz nie moge wytzrmac jeszcze tak pozno sie wlacza ;)

Opublikowano
Sprawdź sobie czy na komputerze nie masz coś ustawione na tą godzinę, lub może masz jakiś zegarek itp. z alarmem itp. w samochodzie ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
tak samo uwazam posprawdzaj czy własnie nie ma jakiegos alarmu wsrodku czegos co odpala czujnki moze cos pika,strasznie głupia sprawa :roll:
Opublikowano
...moj alarm wlacza sie codziennie o tej samej godzine 0:43 nikogo nie ma kolo auta bo juz pare razy wychodzilem w nocy i wlaczal sie sam przy mnie.

Jakby włączał się o 7.30 rano to mógłbyś go używać zamiast budzika ;)

Sorry za OT, już zmykam :mrgreen:

Pozdrawiam

Pułkownik Zuber

Opublikowano

NOM ZOBACZE A MOZE BYC TEGO PRZYCZYNA WEBASTO MOZE TO ONO JEST TEGO PRZYCZNA

WCZESNIEJ STAL PARE DNI NA ALARMIE I NIC ZE 2 TYGODZIE SIE WLACZA

AHA I JESZCZE JEDNO W SYRENIE ALARMU MA WEJSCIE NA MALY KUCZYK JEDNO POLOZENIE MA CZERWONA KROPKE A DRUGIE NIC CO ONE OZNACZAJA?

Z GORY DZIEKI ZA POMOC

Opublikowano

To najprawdopodobniej webasto, masz źle ustawiony timer,

a kluczyk w syrenie sprawia że przestawiasz ją w tryb serwisowy i poprostu nie wyje wcale :wink:

Pozdrawiam !
Opublikowano
PRZESTAWIALEM NA JEDNA OPCJE KUCZYK W SYRENIE I NA 2 DRUGA I WYJE NA OBU A TIMER MAM USTAWIONY DOBRZE NA 7:30 ZEBY BYLO CIEPLO JA WEJDE DO AUTA;)
Opublikowano

:? Dziwne :? Ale spróbuj narazie wogóle wyłaczyć webasto i zobaczysz czy to jest to.

Co do syreny to u mnie tak ona działa (pozycja 1/ON - 2/OFF)

Pozdrawiam !
  • Moderatorzy
Opublikowano
PRZESTAWIALEM NA JEDNA OPCJE KUCZYK W SYRENIE I NA 2 DRUGA I WYJE NA OBU A TIMER MAM USTAWIONY DOBRZE NA 7:30 ZEBY BYLO CIEPLO JA WEJDE DO AUTA;)

Sieka - wyłącz Caps Lock. Dlaczego do nas krzyczysz??

Chyba że masz ochotę zarobić ostrzeżenie...

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano

syrena na kluczyk -to syrena z wlasnym zasilaniem,jak przy probie kradziezy odetna zasilanie to syrena dalej bedzie wyć :cool2:

a pozycja ON OFF jest do wylaczania syreny np.jak odlaczasz akumulator

...kwintesencja piękna i harmonia ksztaltów E36..:)

http://tygra85.w.interia.pl/szablon_obrazki/okopt.JPG