Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:mad2: mam problem z autem a dokladnie z ogrzewaniem!po przejechaniu ok 40 km wieje chlodnym powietrzem i ni jak nie moze sie nagrzac,sprobowalem go troche podkatowac,jechalem jakis czas na 2 na max obrotach i wyrzucilo mi komunikat brak plynu w chlodnicy a jak bylo zimno tak i zostalo.dodam ze 2.5d e61
Opublikowano
jezeli ktos moze mi powiedziec jaki dolac plyn bo zmienialem go w serwisie i dokladnie sie nie orientuje jaki mam dolac?chociaz droga dedukcji to skoro malo plynu to szybko powinien sie nagrzac i powinien wlasnie szybciej oddawac cieplo,ale to tylko takie moje rozkminianie :|
Opublikowano
wlasnie zauwarzylem od jakiegos czasu jakby wiecej palil i to dzialo sie stopniowo jak siegam pamiecia to te ogrzewanie powoli ale raczej systematycznie dzien po dniu coraz bardziej przestawalo grzac,dolalem wlasnie plynu ktorego brakowalo i nic.Gdzies wyczytalem na forum ze to jakis EGR moze byc? a i nie mam czujnika tem peratury na desce rozdzielczej wiec kompem chyba bedzie trzeba sprawdzic?